Zoeken

Veiligheid steigers

Veiligheid steigers

De betrouwbaarheid van de steigers die gebruikt worden bij werken op hoogte vormt vanzelfsprekend een essentieel element bij het creëren van een veilige werkomgeving in het algemeen. Scaffolding Training Europe helpt bedrijven als geen ander bij het beoordelen van die veiligheid, zodat heel wat ongevallen voorkomen kunnen worden.

Hoe gaat Scaffolding Training Europe nu precies te werk, en wat houdt het controleren van de veiligheid van steigers eigenlijk in? Hieronder lees je meer!

 

Controle veiligheid steigers

De inspectie van de veiligheid van steigers gebeurt op professionele wijze, helemaal afgestemd op het soort steiger, de persoonlijke wensen van de opdrachtgever én andere factoren. Bij Scaffolding Training Europe werken we daarbij met uiteenlopende inspecteurs, die in specifieke gradaties onderverdeeld kunnen worden op basis van de vraag én het niveau van de opdracht.

Natuurlijk houdt Scaffolding Training Europe eerst en vooral rekening met de compatibiliteit van de inspecteur zelf, met het werk. Ook de eigen wensen van de opdrachtgever zijn echter een factor waar aandacht aan wordt besteed. Het resultaat is dat de vraag van de opdrachtgever én het aanbod va Scaffolding Training Europe elkaar in balans houden. En dat komt de uiteindelijke inspectie en veiligheid van de steigers natuurlijk alleen maar ten goede!

 

Inspectie veiligheid steigers

De inspectie van de veiligheid van steigers gebeurt op basis van bepaalde normen, die verschillen van steiger tot steiger. Toch is de procedure eigenlijk altijd dezelfde: eerst inspecteert men de afzonderlijke onderdelen en het benodigde materiaal van de steigers. Daarna onderzoekt de inspecteur ook de betrouwbaarheid en veiligheid van de steiger als geheel.

Hierdoor worden alle risico’s zo goed als mogelijk voorkomen, waardoor de veiligheid op de werkvloer positief evolueert. Kortom, Scaffolding Training Europe is hét bedrijf voor het inspecteren van steigers op veiligheid en meer!
 

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Veiligheid steigers

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM