Zoeken

Veilig werken op hoogte
Veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte? Kies voor een opleiding van STE, Scaffolding Training Europe

Veilig werken op hoogte? STE, Scaffolding Training Europe draagt daar graag aan bij met passende opleidingen. Speciaal voor mensen die werkzaamheden op hoogte uitvoeren verzorgen wij cursussen, trainingen en opleidingen. Vooral steigerbouwbedrijven schrijven hun medewerkers hiervoor in. Het zorgt niet alleen voor veilig kunnen werken op hoogte maar ook voor het voorkomen van hoge boetes. Graag maken wij uw medewerkers bewust van de risico’s van werken op hoogte. Daarbij zorgen wij ervoor dat deze risico’s tot een minimum worden beperkt. Onze opleidingen sluiten aan bij de standaardnorm voor persoonscertificering (ISO 17024). Hiermee dragen wij bij aan optimale veiligheid binnen deze branche. Benieuwd naar de soorten opleidingen die wij hiervoor aanbieden? Op onze website hebben wij deze op een rij gezet.

Veilig werken op hoogte door een steigerbouwer

Voor het veilig kunnen werken op hoogte is het van belang dat een steigerbouwer zijn werk goed doet. Een leuning die niet goed vast zit kan bijvoorbeeld zorgen voor ernstige ongelukken. Met de speciale opleidingen van STE leren steigerbouwers het Layher Blitz-systeem correct toe te passen volgens de voorschriften van de fabrikant. Hierbij leren ze:

  • Monteren
  • Demonteren
  • Voorschriften
  • Eisen
  • Opdrachten

Hierdoor voldoet de steigerbouwer aan competentie eisen om steigers te mogen bouwen. Veilig werken op hoogte staat hierbij centraal.

Veilig werken op hoogte door goede controle en inspectie

Om veilig te kunnen werken op hoogte is goede controle en inspectie van belang. Ook hiervoor verzorgen wij verschillende opleidingen. Zo kunt u de opleiding voor steigerinspecteur bij ons volgen. Deze cursus leert medewerkers die belast zijn met de inspectie en/of het overdragen van steigers, deze deskundig te inspecteren op kwaliteit en veiligheid. Indien u deze opleiding behaalt krijgt u een speciaal certificaat waarmee u bewijst te voldoen aan de eisen volgens de richtlijn Steigers. Meld u vandaag nog aan!

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Veilig werken op hoogte

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM