Zoeken

Steigerbouw cursus volgt u bij STE, Scaffolding Training Europe 
Steigerbouw

Steigerbouw cursus volgt u bij STE, Scaffolding Training Europe

Steigerbouw cursus volgen? Kennis en kunde op het gebied van veilig werken op hoogte bijspijkeren? STE, Scaffolding Training Europe biedt verschillende soorten steigerbouw cursussen aan. Wij weten als geen ander wat er nodig is om veilig op hoogte te kunnen werken. Veel steigerbouwbedrijven weten hun weg dan ook naar ons te vinden om gebruik te maken van onze goede cursussen. Zelfs op de meest lastige plekken en extreme omstandigheden maken wij het mogelijk om werken op hoogte op een veilige wijze uit te kunnen voeren. Jaarlijks gebeuren er honderden ernstige ongelukken met steigerbouw. Een helm afdoen, niet goed opletten of een leuning niet goed vastmaken, het zijn allemaal kleine oorzaken die grote gevolgen kunnen hebben. Wilt u als werkgever dergelijke situaties voorkomen? Laat uw steigerbouwers dan deelnemen aan één van onze speciale opleidingen.

Steigerbouw opleidingen

STE is dé specialist als het gaat om trainingen, cursussen en opleidingen voor steigerbouw. Op één van onze locaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen kunnen wij uw team scholen in praktijk en theorie. Indien wenselijk komen wij steigerbouw cursussen op uw locatie verzorgen. Enkele cursussen die wij aanbieden zijn:

  • Hulpmonteur steigerbouw
  • Monteur steigerbouw
  • 1e monteur steigerbouw
  • Voorman steigerbouw
  • Steigerinspecteur

Zowel voor de uitvoering als de controle en inspectie van steigerbouw bieden wij passende opleidingen. Bij alle opleidingen staat veiligheid centraal. We leggen de veiligheidslat objectief zo hoog mogelijk. Het is immers cool om safe te werken.

Meer informatie over onze steigerbouw opleidingen? Breng een bezoekje aan onze website. Hier hebben wij de steigerbouw cursussen, opleidingen en trainingen op een rij gezet. Ook kunt u deze, indien wenselijk, direct boeken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Steigerbouw

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM