Zoeken

offshore scaffolding
Offshore scaffolding

Scaffolding training voor de offshore aangeboden door STE

Scaffolding training voor de offshore? Bent u op zoek naar een specialist in het geven van cursussen, opleidingen en trainingen als het gaat om veilig werken op hoogte? Zowel de bedrijven binnen de offshore als andere opdrachtgevers zijn wij van dienst. STE, Scaffolding Training Europe is gespecialiseerd in diensten als consultancy, procesoptimalisatie, advies over materiaalkeuze en training/opleiding. Op de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen scholen wij uw medewerkers in theorie en praktijk. Desgewenst doen we dat ook op uw eigen locatie. Heeft u een team steigerbouwers? Of voeren uw medewerkers werkzaamheden op hoogte uit binnen de offshore? Meld ze dan nu aan voor één van onze opleidingen. Samen met u streven we naar optimale veiligheid.

Scaffolding binnen de offshore

Heeft u een organisatie dat actief is binnen de offshore? Veel werkzaamheden op hoogte uitvoeren? Speciaal voor scaffolding binnen de offshore verzorgen wij trainingen. Werken op hoogte in welke branche dan ook kan gevaarlijk zijn. Om dit op een veilige wijze uit te kunnen voeren moet er een zorgvuldige selectie gemaakt worden van arbeidsmiddelen. Indien dit niet gedaan wordt kan dit ernstige gevolgen hebben. Als werkgever binnen de offshore bent u tevens verplichting om scaffolding werkzaamheden zo veilig mogelijk te maken. Het inzetten van de juiste arbeidsmiddelen en opgeleide medewerkers is een ‘ must’ . Graag dragen wij daar aan bij.

Trainingen verzorgd door Scaffolding Training Europe voor de offshore

Op onze website vertellen wij u meer over de soorten cursussen en trainingen die wij aanbieden. Speciaal voor bedrijven binnen de offshore en andere branches die te maken hebben met scaffolding bieden wij o.a. de volgende opleidingen:

  • Werken met valbeveiliging
  • Werken met lijnen
  • Veilig hijsen
  • Steigerbouwer
  • Steigerinspecteur

Welke opleidingen het meest geschikt zijn vertellen wij u graag. Ook kunnen we cursussen op maat verzorgen. Wij bieden een training of opleiding die is gewijd aan een specifiek thema in uw organisatie.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Offshore scaffolding

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM