offshore scaffolding
Offshore scaffolding

Scaffolding training voor de offshore aangeboden door STE

Scaffolding training voor de offshore? Bent u op zoek naar een specialist in het geven van cursussen, opleidingen en trainingen als het gaat om veilig werken op hoogte? Zowel de bedrijven binnen de offshore als andere opdrachtgevers zijn wij van dienst. STE, Scaffolding Training Europe is gespecialiseerd in diensten als consultancy, procesoptimalisatie, advies over materiaalkeuze en training/opleiding. Op de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen scholen wij uw medewerkers in theorie en praktijk. Desgewenst doen we dat ook op uw eigen locatie. Heeft u een team steigerbouwers? Of voeren uw medewerkers werkzaamheden op hoogte uit binnen de offshore? Meld ze dan nu aan voor één van onze opleidingen. Samen met u streven we naar optimale veiligheid.

Scaffolding binnen de offshore

Heeft u een organisatie dat actief is binnen de offshore? Veel werkzaamheden op hoogte uitvoeren? Speciaal voor scaffolding binnen de offshore verzorgen wij trainingen. Werken op hoogte in welke branche dan ook kan gevaarlijk zijn. Om dit op een veilige wijze uit te kunnen voeren moet er een zorgvuldige selectie gemaakt worden van arbeidsmiddelen. Indien dit niet gedaan wordt kan dit ernstige gevolgen hebben. Als werkgever binnen de offshore bent u tevens verplichting om scaffolding werkzaamheden zo veilig mogelijk te maken. Het inzetten van de juiste arbeidsmiddelen en opgeleide medewerkers is een ‘ must’ . Graag dragen wij daar aan bij.

Trainingen verzorgd door Scaffolding Training Europe voor de offshore

Op onze website vertellen wij u meer over de soorten cursussen en trainingen die wij aanbieden. Speciaal voor bedrijven binnen de offshore en andere branches die te maken hebben met scaffolding bieden wij o.a. de volgende opleidingen:

  • Werken met valbeveiliging
  • Werken met lijnen
  • Veilig hijsen
  • Steigerbouwer
  • Steigerinspecteur

Welke opleidingen het meest geschikt zijn vertellen wij u graag. Ook kunnen we cursussen op maat verzorgen. Wij bieden een training of opleiding die is gewijd aan een specifiek thema in uw organisatie.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Offshore scaffolding

Copyright © Scaffolding Training Europe 2020 | All rights reserved
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring| Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM

popup Tekst

UPDATE CORONA-VIRUS

 

UPDATE 07-05-2020

Eerste trainingen gestart volgens Protocol Covid-19. Klik hier voor meer informatie

UPDATE 01-05-2020

STE begint weer met klassikale trainingen. Klik hier voor meer informatie

 

UPDATE 24-04-2020

Digitale trainingen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie

UPDATE 08-04-2020

Zoals reeds eerder vermeld hebben wij achter de schermen niet stil gezeten: STE goes digital!

Voor meer toelichting en aanbod klik op deze link.

Update 01-04-2020

Wegens de huidige besluitvorming van het kabinet, zijn wij ook genoodzaakt om tot 28 april 2020 geen trainingen fysiek uit te voeren. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om online diverse trainingen door te kunnen laten gaan. We houden u hier uiteraard van op de hoogte.

Update vanuit SVWOH:

Dispensatieregeling persoonscertificering

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe