Zoeken

Monteur steigerbouw opleiden in de buurt van Delft bij STE
Delft

Opleiding voor monteur steigerbouw volgen in omgeving Delft

Wanneer er gewerkt wordt op hoogte is het belangrijk dat dit veilig en op de juiste manier gebeurd. Om deze reden is het goed om personeel regelmatig cursussen te laten volgen om de kennis en kunde op hoog niveau te houden. STE biedt in de omgeving van Delft cursussen aan voor monteur steigerbouw. Binnen deze cursus leert u de grondregels, richtlijnen en begrippen voor het (de)monteren of modificeren van steigers en deze op een veilige manier toepassen in de praktijk.

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. STE verzorgd verschillende opleidingen en cursussen voor bijvoorbeeld monteur steigerbouw in de omgeving van Delft. Na het volgen van deze cursussen/trainingen voldoet u als bedrijf aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’. Wanneer u wilt dat uw monteur steigerbouw er weer bewust van zijn dat het werk risico’s met zich meebrengt is een training of cursus de beste optie. Na een cursus voldoet uw monteur steigerbouw aan de ISO 17024. Met een bedrijfscertificaat voldoet uw organisatie ook aan deze algemeen geldende norm voor veilig werken op hoogte.

Diverse cursussen voor monteur steigerbouw in omgeving Delft

Bij STE kunt u terecht voor verschillende cursussen voor steigerbouw. Wanneer u nog geen ervaring heeft in de steigerbouw, bieden wij de cursus hulpmonteurs steigerbouw aan. Binnen deze cursus leert u de basiskennis en -vaardigheden om op een veilige manier te kunnen werken in de steigerbouw. Daarnaast biedt STE de cursussen 1e monteur steigerbouw en voor de voorman steigerbouw aan.

Ongelukken voorkomen door cursussen steigerbouw

De werkzaamheden op de steigerbouw moeten nauwkeurig en op een veilige manier uitgevoerd worden. Wanneer niet goed opgelet worden of montage op de verkeerde manier wordt uitgevoerd, kunnen er ongelukken gebeuren. Om ongelukken binnen de steigerbouw te voorkomen is het belangrijk om personeel in dienst te hebben met de juiste opleidingen en certificaten. De cursussen van STE zorgen ervoor dat het personeel beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Daarnaast worden er certificaten geleverd om aan eventuele verplichtingen te voldoen.

Waarom een cursus voor uw monteur steigerbouw?

Ook al heeft uw monteur steigerbouw vele ervaring, toch is het verstandig om de cursus voor monteur steigerbouw in omgeving Delft te volgen. Deze cursus is namelijk bij uitstek geschikt voor monteurs die hun kennis en kunde willen opfrissen en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van veilig werken op hoogte. Daarnaast zorgt het voor:

  • Een certificaat
  • Werken volgens de geldende eisen
  • Veiligheid
  • Inschatten van risico’s
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken

De cursus wordt afgesloten met een officieel examen voor persoonscertificering: het Vakbekwaamheidscertificaat volgens ISO 17024.

Heeft u vragen over deze cursus of één van de andere cursussen van STE? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw | Delft

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM