BE COOL <i>BE SAFE</i>

BE COOL BE SAFE

Optimale veiligheid bij werken op hoogte

Wie op hoogte werkt loopt serieuze risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met trainingen van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. STE is uw beste garantie voor veilig werken én gezond weer naar huis gaan.
Daarom: be cool, be safe! Met STE.

Lees meer
Opleidingen

Opleidingen

Be cool, be safe.

Be cool, be safe. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Lees meer
Certificering

Certificering

Certificerende instelling

T.b.v. erkenning, examinering en certificering werken wij samen met de organisaties:

IQC, DNV-GL, VSB

Lees meer

Het expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij:

  • Opleidingen, cursussen en trainingen
  • Niveaumetingen en advies
  • Inspecties en Consultancy

Opleidingen Aanmelden

Nieuws

STE opens New training center in Poland
07-12-2017

Monteur steigerbouw opleiden bij STE in de buurt van Delfgauw

Monteur steigerbouw opleiden in de buurt van Delfgauw bij STECursus volgen voor een monteur steigerbouw in de buurt van Delfgauw? Uw kennis en kunde als monteur steigerbouw opfrissen in een speciale cursus? Volg dan de Monteur Steigerbouw / Stb A cursus bij STE in de buurt van Delfgauw. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij verschillende opleidingen en cursussen zoals die voor een monteur steigerbouw. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’. Wilt u uw monteur steigerbouw en andere medewerkers er weer van bewust maken dat het werk dat zij uitvoeren risico’s en gevaren met zich meebrengen? Tips geven om de werkzaamheden zo zorgvuldig mogelijk uit te kunnen voeren? Neem dan contact met ons op voor een speciale cursus voor uw monteur steigerbouw in de buurt van Delfgauw. Na een cursus voldoet uw monteur steigerbouw aan de ISO 17024. Met een bedrijfscertificaat voldoet uw organisatie ook aan deze algemeen geldende norm voor veilig werken op hoogte.

Voorkomen van ongelukken bij een monteur steigerbouw

Als monteur steigerbouw worden de werkzaamheden niet zonder risico’s uitgevoerd. Een leuning die niet goed vast zit. Even de helm afdoen omdat het zo warm is. Een fractie van een seconde niet goed opgelet... een ongeluk op of rond de steiger zit in een klein hoekje. Met een speciale cursus voor een monteur steigerbouw gegeven in de buurt van Delfgauw willen we deze ongelukken voorkomen. Als opdrachtgever of werkgever bent u verantwoordelijk. Daarom raden wij deze cursus aan. Eén van de opleidingen die wij aanbieden voor een monteur steigerbouw in de buurt van Delfgauw is de Monteur Steigerbouw / Stb A. Deze opleiding bekwaamt medewerkers in de steigerbouw verder in hun vakgebied.

Waarom een cursus voor uw monteur steigerbouw?

Heeft uw monteur steigerbouw veel ervaring in het uitvoeren van de werkzaamheden in Delfgauw en omgeving? Toch is deze cursus aan te raden. De cursus is bij uitstek geschikt voor monteurs die hun kennis en kunde willen opfrissen en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van veilig werken op hoogte. Daarnaast zorgt het voor:

  • Veiligheid
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken
  • Een certificaat
  • Werken volgens de geldende eisen
  • Inschatten van risico’s

De cursus wordt afgesloten met een officieel examen voor persoonscertificering: het Vakbekwaamheidscertificaat volgens ISO 17024. Wilt u als monteur steigerbouw dat ook? Neem dan contact op met STE in de buurt van Delfgauw.

Laat uw reactie achter
Copyright © Scaffolding Training Europe 2018 - All rights reserved | Sitemap Designpro.nl | Z-IM.nl