Zoeken

Monteur steigerbouw opleiden in de buurt van Amsterdam bij STE
Amsterdam

Opleiding monteur steigerbouw volgen in Amsterdam

De bouw is een groeiende branche en dit zal de komende jaren niet veranderen. Om deze reden is er veel vraag naar monteurs in de steigerbouw. Het is echter belangrijk dat zij over de juiste kunde en kennis beschikken om de werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat u of uw medewerkers de werkzaamheden goed kunnen uitvoeren biedt Scaffolding Training Europe (STE) diverse cursussen en trainingen aan in Amsterdam voor monteur steigerbouw.

Bij het volgen van de trainingen zorgen we ervoor dat u voldoet aan de wettelijke eisen, de ‘Richtlijn steigers’ en aan de ISO 17024. Daarnaast wordt tijdens de trainingen besproken welke risico’s er zijn en hoe medewerkers deze kunnen verkleinen. Met het bedrijfscertificaat dat u ontvangt voldoet uw organisatie aan de algemeen geldende norm voor veilig werken op hoogte!

STE biedt diverse cursussen aan op het gebied van monteur steigerbouw op verschillende niveaus. Zo kunt u bij ons terecht voor een cursus hulpmonteur steigerbouw, 1e monteur steigerbouw en voor voorman steigerbouw.

Ongelukken voorkomen bij steigerbouw door diverse trainingen

Bij het uitvoeren van werkzaamheden omtrent steigerbouw zijn er vele punten waar aandacht aan besteed moet worden. Wanneer kleine fouten worden gemaakt, worden de risico’s snel groter. Denk bijvoorbeeld aan het niet goed vastzetten van een leuning of het afzetten van een helm. Om zoveel mogelijk ongelukken te voorkomen geeft STE speciale trainingen voor monteurs in de steigerbouw.

Waarom kiezen voor een cursus voor uw monteur steigerbouw?

Zelfs wanneer uw monteurs vele ervaring hebben bij het uitvoeren van werkzaamheden in de steigerbouw, is het verstandig om uw medewerkers cursussen te laten volgen bij STE. Tijdens deze trainingen zorgen we ervoor dat de kennis en kunde van uw monteurs wordt opgefrist en dat zij zich verder ontwikkelen op het gebied van veilig werken in de steigerbouw. Daarnaast bevatten de cursussen de volgende onderdelen:

  • Een certificaat
  • Werken volgens de geldende eisen
  • Veiligheid
  • Inschatten van risico’s
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken

De cursus wordt afgesloten met een officieel examen voor persoonscertificering: het Vakbekwaamheidscertificaat volgens ISO 17024. Wilt u graag uw medewerkers trainingen laten volgen bij STE in Amsterdam? Neem contact op! Wij beantwoorden ook graag uw eventuele vragen.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
ste-honeywell-logo
ste-honeywell-logo
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE gaat samenwerking aan met Honeywell

Sinds januari 2022 mag STE zich erkend opleider noemen voor de producten van Honeywell.

Het betreft de trainingen voor Honeywell Nederland voor de persoonlijke beschermingsmiddelen.

De trainingen zijn geschikt voor eenieder die met de producten van Honeywell werkt of de producten moet keuren.

Of het werkers betreft op de daken, in de steigerbouw, op de bouwlocatie of in de industrie, voor elke branche is er een specifieke training zodat men op de juiste manier met de juiste middelen kan gaan werken.

Nieuws

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
Tekst - Nieuwshighlights titel [NL]
Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM