Monteur steigerbouw een opfris cursus geven bij STE
Monteur steigerbouw

Monteur steigerbouw een opfris cursus geven bij STE?

Monteur steigerbouw opleiden binnen uw bedrijf? Bent u op zoek naar een adres om een monteur voor steigerbouw op te leiden? Dan bent u bij STE, Scaffolding Training Europe aan het juiste adres. STE is een expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. STE is gespecialiseerd en actief in het geven van trainingen en cursussen voor mensen die werkzaamheden op hoogte uitvoeren. Een monteur die werkzaam is binnen de steigerbouw voert vaak werkzaamheden uit op bijzondere plekken. Denk hierbij aan industriële installaties, boorplatforms en bouwprojecten. Er komen een hoop risico’s kijken bij de werkzaamheden van een monteur steigerbouw, zoals bedrijfsongevallen. STE, Scaffolding Training Europe helpt bij het voorkomen van deze ongevallen en valincidenten door passende cursussen aan te bieden voor monteurs die werkzaam zijn binnen de steigerbouw. Tijdens deze cursussen leert een monteur steigerbouw omgaan met het kiezen van de juiste middelen, het veiligheidsbewustzijn en het inrichten van juiste oplossingen voor een veilige werkplek. Al deze onderdelen zijn tenslotte onmisbaar tijdens deze risicovolle werkzaamheden!

Cursussen en trainingen voor een monteur steigerbouw

Scaffolding Training Europe biedt speciaal voor een monteur steigerbouw speciale cursussen, trainingen en opleidingen aan. Als u ervoor kiest dat een monteur stijgerbouw en/of uw andere steigerbouwers deze cursussen volgen, bent u er als bedrijf van verzekerd dat de steigerbouwers op de hoogte zijn van de meest actuele wettelijke eisen en aan de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’ voldoet. Bij werken op hoogte is risicobeheersing voor de monteur steigerbouw erg belangrijk. Ook aan dit onderdeel wordt in de cursussen en trainingen gewerkt. Schakel STE in als u er zeker van wilt zijn dat uw monteurs steigerbouw competent zijn in het veilig uitvoeren van de werkzaamheden! Wij maken uw monteur steigerbouw bewust van het feit dat veiligheid belangrijk is!

Bij STE heeft u de keuze uit verschillende cursussen. Zo hebben wij cursussen voor hulpmonteurs steigerbouw, maar ook voor 1e monteur steigerbouw en voorman steigerbouw.

Waarom een cursus voor een monteur steigerbouw bij STE?

Als u een cursus wilt volgen voor een monteur steigerbouw bent u bij STE op de juiste plek. Wij zijn al sinds 1991 actief binnen deze branche en weten als geen ander hoe gevaarlijk dit beroep kan zijn. Oprichter Miel verloor ooit zijn maatje bij een dodelijk steigerongeluk. Mede daardoor leiden wij een monteur steigerbouw zo op dat hij rekening houdt met:

  • Zijn of haar veiligheid
  • De veiligheid van de omgeving
  • Inschatten van risico’s en gevaren
  • Toepassen van maatregelen
  • Wettelijke eisen

Wilt u meer informatie over de cursus voor een monteur steigerbouw? Bekijk gerust onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw

Copyright © Scaffolding Training Europe 2021 | All rights reserved
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring| Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM