Zoeken

Monteur steigerbouw een opfris cursus geven bij STE
Monteur steigerbouw

Monteur steigerbouw een opfris cursus geven bij STE?

Monteur steigerbouw opleiden binnen uw bedrijf? Bent u op zoek naar een adres om een monteur voor steigerbouw op te leiden? Dan bent u bij STE, Scaffolding Training Europe aan het juiste adres. STE is een expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. STE is gespecialiseerd en actief in het geven van trainingen en cursussen voor mensen die werkzaamheden op hoogte uitvoeren. Een monteur die werkzaam is binnen de steigerbouw voert vaak werkzaamheden uit op bijzondere plekken. Denk hierbij aan industriële installaties, boorplatforms en bouwprojecten. Er komen een hoop risico’s kijken bij de werkzaamheden van een monteur steigerbouw, zoals bedrijfsongevallen. STE, Scaffolding Training Europe helpt bij het voorkomen van deze ongevallen en valincidenten door passende cursussen aan te bieden voor monteurs die werkzaam zijn binnen de steigerbouw. Tijdens deze cursussen leert een monteur steigerbouw omgaan met het kiezen van de juiste middelen, het veiligheidsbewustzijn en het inrichten van juiste oplossingen voor een veilige werkplek. Al deze onderdelen zijn tenslotte onmisbaar tijdens deze risicovolle werkzaamheden!

Cursussen en trainingen voor een monteur steigerbouw

Scaffolding Training Europe biedt speciaal voor een monteur steigerbouw speciale cursussen, trainingen en opleidingen aan. Als u ervoor kiest dat een monteur stijgerbouw en/of uw andere steigerbouwers deze cursussen volgen, bent u er als bedrijf van verzekerd dat de steigerbouwers op de hoogte zijn van de meest actuele wettelijke eisen en aan de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’ voldoet. Bij werken op hoogte is risicobeheersing voor de monteur steigerbouw erg belangrijk. Ook aan dit onderdeel wordt in de cursussen en trainingen gewerkt. Schakel STE in als u er zeker van wilt zijn dat uw monteurs steigerbouw competent zijn in het veilig uitvoeren van de werkzaamheden! Wij maken uw monteur steigerbouw bewust van het feit dat veiligheid belangrijk is!

Bij STE heeft u de keuze uit verschillende cursussen. Zo hebben wij cursussen voor hulpmonteurs steigerbouw, maar ook voor 1e monteur steigerbouw en voorman steigerbouw.

Waarom een cursus voor een monteur steigerbouw bij STE?

Als u een cursus wilt volgen voor een monteur steigerbouw bent u bij STE op de juiste plek. Wij zijn al sinds 1991 actief binnen deze branche en weten als geen ander hoe gevaarlijk dit beroep kan zijn. Oprichter Miel verloor ooit zijn maatje bij een dodelijk steigerongeluk. Mede daardoor leiden wij een monteur steigerbouw zo op dat hij rekening houdt met:

  • Zijn of haar veiligheid
  • De veiligheid van de omgeving
  • Inschatten van risico’s en gevaren
  • Toepassen van maatregelen
  • Wettelijke eisen

Wilt u meer informatie over de cursus voor een monteur steigerbouw? Bekijk gerust onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM