Zoeken

Cursus werken op hoogte in de buurt van Dordrecht op locatie gegeven
Dordrecht

Het volgen van een cursus werken op hoogte in de buurt van Dordrecht

Heeft u een bedrijf dat veel te maken heeft met werken op hoogte in de steigerbouw? Het is dan belangrijk dat uw medewerkers hun werkzaamheden binnen de geldende normen en regels op het gebied van veiligheid uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat ze dit op de juiste manier doen kunt u ze een cursus voor het werken op hoogte laten volgen! Deze cursus in onder andere beschikbaar voor Dordrecht en omgeving.

Binnen deze cursus worden uw medewerkers er bewust van gemaakt wel risico’s komen kijken bij het werken op hoogte. Ze krijgen de juiste kennis en kunde mee om vervolgens deze risico’s te beperken. Hierdoor wordt uiteindelijk de kans op ongelukken beperkt. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor de optimale veiligheid. Benieuwd naar de verschillende cursussen? Je vindt ze hier!

Cursus veilig werken met de hoogwerker

Wordt er in uw bedrijf op hoogte gewerkt met een hoogwerker? STE biedt onder andere de cursus veilig werken met de hoogwerker aan in Dordrecht en omgeving. Tijdens deze cursus wordt veilig werken op hoogte toegepast op de hoogwerkers. Het werken met hoogwerkers vereist extra vaardigheden om veiligheid te garanderen. Door het volgen van deze cursus wordt het risico op verkeerd gebruiken van de hoogwerker verkleind en is de kans op ongelukken kleiner.

Hoe ziet de cursus veilig werken op hoogte eruit?

De cursus veilig werken op hoogte met de hoogwerker wordt gegeven in Dordrecht en omgeving. Deze cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Theorieles
  • Praktijkoefeningen
  • Examen
  • Certificaat

De cursus wordt afgesloten met een examen. Geslaagde cursisten ontvangen een STE-certificaat.

Wat zijn de eisen voor de cursus werken op hoogte?

Er zijn diverse cursussen bij STE voor werken op hoogte. Daardoor is er altijd een cursus die aansluit op uw werk. Hier vindt u een overzicht van de verschillende cursussen. Per cursus is aangegeven wat de toelatingseisen van de cursus zijn en welke punten er tijdens de cursus worden doorgenomen.

Heeft u andere vragen over één van onze cursussen werken op hoogte? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus werken op hoogte | Dordrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM