Cursus valbeveiliging in de buurt van Delfgauw volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Delfgauw

Cursus valbeveiliging voor werken op hoogte zonder vallen

Cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Delfgauw? Voor een betere veiligheid tijdens projecten waarbij op grote hoogte wordt gewerkt is een cursus valbeveiliging nodig. In de cursus leren u en uw collega's hoe een veilige werkomgeving wordt gecreëerd op bijvoorbeeld steigers en hoogwerkers. 

Helaas gebeuren er jaarlijks te veel ongelukken met werknemers die aan een project op hoogte werken. Of het nu gaat om mensen op een steiger, mensen die werken met hoogwerkers etc. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Werkt u veel in Delfgauw of omgeving? Meld u dan nu aan voor een cursus valbeveiliging bij STE. 
Bekijk onze website of neem contact op voor meer informatie. STE, Scaffolding Training Europe is een opleidingsinstituut en helpt u valincidenten en andere steigerongevallen te voorkomen met werken op hoogte.

STE weet als geen ander welke gevaren er komen kijken bij steigerbouw. Veiligheid is de rodedraad in onze organisatie. Ons doel is om voor alle projecten op hoogte in Delfgauw en omgeving, de veiligheid te waarborgen. Dit doen wij door middel van verschillende cursussen.
Met een breed programma cursussen, trainingen en opleidingen leren wij verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Eén belangrijke cursus die wij geven in de buurt van Delfgauw is de cursus valbeveiliging. Benieuwd wat deze cursus inhoudt? Wilt u weten waar deze cursus gegeven wordt en wanneer er plek is? Bekijk onze website of neem contact op.

Wat houdt de cursus valbeveiliging in?

Tijdens de cursus valbeveiliging in de buurt van Delfgauw leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Valbeveiliging bestaat uit op blijven letten, veiligheid voor alles stellen (ook voor snelheid of gemak). Valbeveiliging is samenwerken, opletten en kritisch zijn. 

Wilt u leren hoe om te gaan met valbeveiliging? Dan is de cursus valbeveiliging in de buurt van Delfgauw beslist een aanrader. Wij dragen onze kennis en kunde graag over. Naast veiligheid zorgt de cursus valbeveiliging in de buurt van Delfgauw ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Inhoud van de cursus

Als u de cursus valbeveiliging in de buurt van Delfgauw volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • vaststellen van de beginsituatie door middel van een relevante introductietoets;
  • wat wel en wat niet doen met valbeveiliging;
  • waarom valbeveiliging;
  • valbeveiliging: soorten, kenmerken, onderdelen, keuringen;
  • afstellen en aantrekken van valbeveiliging;
  • inspectie en onderhoud;

Daarnaast worden er nog vele andere onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website. Wilt u graag de cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Delfgauw? Uw medewerkers om leren gaan met valbeveiliging op en rond steigers? Neem contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Delfgauw

Copyright © Scaffolding Training Europe 2019 | All rights reserved
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring| Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM