Zoeken

Werken met valbeveiliging
Werken met valbeveiliging

Werken met valbeveiliging op een veilige wijze met behulp van een STE cursus

Werken met valbeveiliging? Wilt u leren hoe hier mee om te gaan? STE, Scaffolding Training Europe is hét aangewezen adres om speciale opleidingen en cursussen te volgen voor werkzaamheden op hoogte. Wij zijn namelijk een gespecialiseerd opleidingsinstituut en verzorgen trainingen, advies, inspecties en 0 metingen. Onze expertise voor o.a. werken met valbeveiliging is internationaal bekend en erkend. Als opleidingsinstituut is het onze missie substantieel bij te dragen aan een wereldwijde standaard, waarin inspecteurs, bouwers en gebruikers van steigers, ladders, trappen, rolsteigers e.a. competent zijn in het veilig keuren, inspecteren, toepassen en gebruiken ervan. Heeft u een steigerbouwbedrijf? Dan kunnen wij uw team professionals die op hoogte werken bewust maken van veiligheid en omgeving. Graag bieden wij een passende cursus op uw of onze locatie(s).

Cursus werken met valbeveiliging

Speciaal om veilig te kunnen werken met valbeveiliging bieden wij een cursus aan. Tijdens deze cursus leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Hierbij staat veiligheid centraal en kunnen ernstige vallen worden voorkomen. Dit vereist vaardigheden en kennis. Wanneer men niet goed gebruik maakt van valbeveiliging kan dit voor risico’s zorgen. Heeft u een steigerbouwbedrijf? Dan bent u zelfs wettelijk verplicht uw medewerkers op een goede manier leren om te gaan met bepaalde arbeidsmiddelen zoals valbeveiliging. Hierbij zijn de volgende aspecten belangrijk:

  • Veiligheid
  • Juiste instructies
  • Goede arbeidsmiddelen
  • Vaardigheden

Weten uw medewerkers niet hoe ze veilig moeten werken met valbeveiliging? Dan riskeert u zelfs een boete!

Veilig werken met valbeveiliging

Om veilig te kunnen werken met valbeveiliging bieden wij een cursus aan die bestaat uit theorielessen en praktijkoefeningen. Hierbij komen o.a. de volgende onderdelen aan bod: wat wel en wat niet doen met valbeveiliging, vaststellen van de beginsituatie door middel van een relevante introductietoets en inspectie en onderhoud. Ook bespreken we de soorten, kenmerken, onderdelen en keuringen van valbeveiliging. Indien u aan het einde van de cursus het examen behaald krijgt u een STE-certificaat. Meer informatie of inschrijven voor deze opleiding? Bekijk onze website.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Werken met valbeveiliging

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM