Zoeken

Steigerbouw offshore industrie
veiligheid bij werken op hoogte binnen de offshore en industrie

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte binnen de industrie en offshore

Optimale veiligheid bij werken op hoogte binnen de offshore en industrie? Voldoen aan alle geldende wetten en regels en de benodigde certificering behalen? Veel bedrijven binnen de industrie en offshore voeren werkzaamheden uit op gevaarlijke hoogtes. Het is van belang dat uw medewerkers goed opgeleid worden en over kennis en kunde beschikken om dit op een veilige wijze te kunnen doen. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Wij verzorgen namelijk verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor bedrijven binnen de offshore, industrie en steigerbouw. Graag maken wij uw medewerkers bewust van alle risico’s die komen kijken bij werken op hoogte. We streven ernaar om deze hierdoor tot een minimum te beperken. Al onze cursussen geven wij op onze STE-trainingslocaties. In Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen scholen wij uw medewerkers in theorie en praktijk. Desgewenst doen we dat ook op uw eigen locatie.

Werken met lijnen binnen de offshore en industrie

Werken met lijnen binnen de offshore en industrie? Wilt u dat uw medewerkers dit op een verantwoorde en veilige wijze uit kunnen voeren? Ongelukken door verkeerd gebruiken van lijnen voorkomen? Kies dan voor de cursus ‘ werken met lijnen’. Deze kan gevolgd worden in verschillende varianten zoals:

  • Reddend werken met lijnen
  • Werken met lijnen A
  • Werken met lijnen B
  • Werken met lijnen A + B + IRATA Examenlevel I

Na het behalen van deze cursussen krijgen de deelnemers een certificaat. Het daarmee behaalde vakbekwaamheids(branche)certificaat is uw bewijs dat de betreffende medewerker voldoet aan de eisen volgens de richtlijn Steigers.

Valbeschermingsmiddelen in de offshore en industrie

Binnen de offshore en industrie wordt gewerkt met persoonlijks valbeschermingsmiddelen. Een belangrijk onderdeel voor het gebruik van deze middelen is het inspecteren op veiligheid en kwaliteit. Tijdens de cursus ‘Persoonlijke Valbeschermingsmiddelen’ leren uw medewerkers hier mee omgaan. Bepaalde controle punten zijn o.a. werken volgens de voorschriften, controleren van de onderdelen en materialen en bouwen volgens de voorgeschreven constructie. Meer over deze cursus vindt u op onze website. Hier kunt u uw medewerkers tevens gemakkelijk en snel inschrijven.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

veiligheid bij werken op hoogte binnen de offshore en industrie

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM