Veilig werken met de hoogte - Scaffolding Training
Veilig werken met de hoogwerker

Veilig werken met de hoogwerker? Volg een speciale opleiding bij STE, Scaffolding Training Europe

Veilig werken met de hoogwerker? Laat uw medewerkers dan een speciale opleiding volgen verzorgd door STE, Scaffolding Training Europe. Scaffolding Training Europe is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden en verzorgen dat diverse soorten opleidingen en cursussen als het gaat om werken op hoogte. Veiligheid staat bij ons centraal. Bij het werken op hoogte komen immers diverse risico’s kijken. Om veilig te kunnen werken met een hoogwerker moet u bepaalde kennis en vaardigheden beheersen. Niet alleen voor de veiligheid van uzelf maar ook voor de veiligheid van de omgeving. Het verkeerd gebruiken van een hoogwerker kan ernstige gevolgen hebben. Werkt uw team vaak met een hoogwerker? Kies dan voor één van onze opleidingen. Graag leren wij uw medewerkers veilig werken met de hoogwerker. Ook leren wij ze adequaat om te gaan met eventuele andere arbeidsmiddelen.

Opleiding ‘veilig werken met de hoogwerker’

STE biedt de opleiding ‘veilig werken met de hoogwerker’ aan. Deze opleiding leert uw medewerkers vakkundig en correct om te gaan met hoogwerkers. Dit doen wij door middel van speciale praktijkoefeningen. Ook theorieles is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Doel? Veilig werken met de hoogwerker en dit effectief toepassen. Na de opleiding moeten de deelnemers een examen maken. Hiermee kunt u aantonen dat de betreffende medewerker voldoet aan de eisen volgens de richtlijn Steigers en voorkomt u een hoge boete.

Inhoud cursus ‘veilig werken met de hoogwerker’

Als u uw team laat deelnemen aan de cursus ‘veilig werken met de hoogwerker’ moeten zij zowel een praktijk als theoretisch gedeelte afleggen. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Oefenen
  • Wettelijke bepalingen leren
  • Gevaren en risico’s in kaart brengen

Ook het treffen van preventiemaatregelen op het gebied van constructie, signalering, keuring, onderhoud, opstelling en gebruik van de hoogwerker nemen we met de cursisten door. Ook deelnemen aan deze opleiding of één van de andere? Meld uzelf en uw team aan via de website van STE. Indien wenselijk kunnen we op locatie komen.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Veilig werken met de hoogwerker

Copyright © Scaffolding Training Europe 2021 | All rights reserved
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring| Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM