Zoeken

 monteur steigerbouw opleidingen volgen?
monteur

monteur steigerbouw opleidingen? Bij STE staat veiligheid centraal

monteur steigerbouw opleidingen? monteur steigerbouw verder bekwamen in het vakgebied? STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte en verzorgd diverse cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast verzorgen wij ook 0 metingen, inspecties, advies en consultancy. De opleidingen die wij aanbieden variëren in:

  • Prijs
  • Niveaus
  • Duur
  • Certificering

Bij de meeste opleidingen zijn er bepaalde toelatingseisen. Zo moet er bij een monteur steigerbouw praktijkervaring zijn in de steigerbouw. Benieuwd wat de cursus inhoudt? Klik deze dan aan op onze website.

monteur steigerbouw opgeleid door STE

Voert u werkzaamheden uit op spectaculaire hoogtes? Een monteur steigerbouw opleiden? Daarvoor moet u beslist bij STE zijn. STE verzorgd diverse verschillende soorten opleidingen voor een monteur steigerbouw om alle risico’s op valgevaar en ernstige bedrijfsongevallen te beperken. Ook valincidenten en andere steigerongevallen zullen wij met passende cursussen voorkomen. Naast bewust zijn van veiligheid is het werken met de juiste middelen en kiezen van de juiste oplossingen van belang. Ook voldoen aan de actuele wettelijke eisen en de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’? Laat uw team steigerbouwers dan door ons opleiden.

Examen voor een monteur steigerbouw

Bij een opleiding voor een monteur steigerbouw hoort uiteraard een examen. Voor examinering maken wij gebruik van het examenbureau IQC. Zij zijn DNV erkend voor het afnemen van examens conform persoonscertificering (ISO 17024). Dit is de meest directe route om te voldoen aan de Richtlijn Steigers, die vanaf 1 januari 2017 certificering van personen dwingend voorschrijft. Inschrijven voor een opleiding of examen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website!

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Steigerbouw | monteur

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM