Zoeken

Offshore steigerbouw

Steigerbouw cursus voor offshore? Meld u aan via onze website

Steigerbouw cursus voor offshore aanbieden aan uw medewerkers? STE, Scaffolding Training Europe is het expertisecentrum voor steigerbouw om veilig te kunnen werken op hoogte. Werken op hoogte zoals bij steigerbouw in offshore en andere branches brengen risico’s met zich mee. Valgevaar en bedrijfsongevallen moeten tot een minimum beperkt worden. Ons team draagt daar graag aan bij en verzorgd verschillende cursussen, trainingen en opleidingen. Zo doet u aan optimale risicobeheersing en voldoet aan de meest actuele wettelijke eisen en de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’. Afhankelijk van de medewerkers en werkzaamheden bieden wij passende opleidingen aan binnen de uitvoering, controle en inspectie. Dit kan op een van onze locaties op bij u op locatie.

Steigerbouwer binnen de offshore

Heeft u een bedrijf in de offshore? Moet uw team steigerbouwers opgeleid worden? Kies dan uit een van de volgende opleidingen:

  • Hulpmonteur Steigerbouw
  • Monteur Steigerbouw
  • 1e Monteur Steigerbouw
  • Voorman Steigerbouw
  • Steigerbouwer, deel I/ Blitz
  • Steigerbouwer, deel I/ Allround
  • Steigerbouwer, deel I/ Allround Event

Tijdens een steigerbouw cursus leren de monteurs in de steigerbouw het Layher Blitz-systeem correct toe te passen volgens de voorschriften van de fabrikant. Hierbij houden we niet alleen rekening met de voorschriften maar ook met de fabriekshandleidingen.

Steigerbouw monteur in de offshore

Heeft u een steigerbouw monteur nodig in de offshore? Wilt u een medewerker opleiden? Wij bieden de juiste opleiding aan. Zo leert u tijdens de opleiding Monteur Steigerbouw veilig te werken op hoogte. De cursus is bij uitstek geschikt voor monteurs die hun kennis en kunde willen opfrissen en zich verder willen ontwikkelen. Aanmelden voor de cursus? Dat kan via de website. Vul uw gegevens in, het aantal cursisten en verzend het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Offshore steigerbouw

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM