Zoeken

Monteur steigerbouw opleiden in de buurt van Gorinchem bij STE
Gorinchem

Monteur steigerbouw opleiden bij STE in de buurt van Gorinchem

Cursus volgen voor een monteur steigerbouw in de buurt van Gorinchem? Op zoek naar een cursus om uw kennis en kunde als monteur steigerbouw op te frissen? Volg dan een van de cursussen van STE Scaffolding Training Europe. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. STE verzorgd verschillende opleidingen en cursussen voor bijvoorbeeld monteur steigerbouw. Na het volgen van deze cursussen/trainingen voldoet u als bedrijf aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’. Wanneer u wilt dat uw monteur steigerbouw er weer bewust van zijn dat het werk risico’s met zich meebrengt is een training of cursus de beste optie. Neem contact met ons op voor een speciale cursus voor uw monteur steigerbouw in de buurt van Gorinchem. Na een cursus voldoet uw monteur steigerbouw aan de ISO 17024. Met een bedrijfscertificaat voldoet uw organisatie ook aan deze algemeen geldende norm voor veilig werken op hoogte.

Bij STE kunt u terecht voor verschillende cursussen voor steigerbouw. Zo hebben we een cursus voor hulpmonteurs steigerbouw, maar ook voor 1e monteur steigerbouw en voor de Voorman steigerbouw.

Voorkom ongelukken bij steigerbouw door een cursus

Als monteur steigerbouw zijn de werkzaamheden niet geheel zonder risico’s uitgevoerd. Een leuning die niet goed vast zit of even de helm afdoen omdat het zo warm is. Een fractie van een seconde niet goed opletten en een ongeluk op of rond de steiger zit in een klein hoekje. Met een speciale cursus voor een monteur steigerbouw gegeven in de buurt van Gorinchem willen we zulke ongelukken voorkomen. Als opdrachtgever of werkgever bent u tenslotte verantwoordelijk. Daarom raden wij deze cursus aan. Eén van de opleidingen die wij aanbieden voor een monteur steigerbouw in de buurt van Gorinchem is de Monteur Steigerbouw. Deze opleiding bekwaamt medewerkers in de steigerbouw verder in hun vakgebied.

Waarom een cursus voor uw monteur steigerbouw?

Heeft uw monteur steigerbouw veel ervaring in het uitvoeren van de werkzaamheden in Gorinchem en omgeving? Toch is deze cursus aan te raden. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor monteurs die hun kennis en kunde willen opfrissen en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van veilig werken op hoogte. Daarnaast zorgt het voor:

  • Een certificaat
  • Werken volgens de geldende eisen
  • Veiligheid
  • Inschatten van risico’s
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken

De cursus wordt afgesloten met een officieel examen voor persoonscertificering: het Vakbekwaamheidscertificaat volgens ISO 17024. Wilt u als monteur steigerbouw dat ook? Neem dan contact op met STE in de buurt van Gorinchem.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw | Gorinchem

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM