Zoeken

Monteur steigerbouw opleiden in de buurt van Brielle bij STE
Brielle

Voldoe aan de "richtlijn Steigers" en kies voor de cursus van monteur steigerbouw bij STE in de buurt van Brielle

Cursus volgen voor een monteur steigerbouw in de buurt van Brielle? Uw kennis en kunde als monteur steigerbouw opfrissen in een speciale cursus? Volg dan de Monteur Steigerbouw / Stb A cursus bij STE in de buurt van Brielle. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij verschillende opleidingen en cursussen zoals die voor een monteur steigerbouw. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’. Wilt u uw monteur steigerbouw en andere medewerkers er weer van bewust maken dat het werk dat zij uitvoeren risico’s en gevaren met zich meebrengen? Tips geven om de werkzaamheden zo zorgvuldig mogelijk uit te kunnen voeren? Neem dan contact met ons op voor een speciale cursus voor uw monteur steigerbouw in de buurt van Brielle. Na een cursus voldoet uw monteur steigerbouw aan de ISO 17024. Met een bedrijfscertificaat voldoet uw organisatie ook aan deze algemeen geldende norm voor veilig werken op hoogte.

Met de opleiding monteur steigerbouw voorkomt u ongelukken tijdens het uitvoeren van uw werk in Brielle

Als monteur steigerbouw worden de werkzaamheden niet zonder risico’s uitgevoerd. Een leuning die niet goed vast zit. Even de helm afdoen omdat het zo warm is. Een fractie van een seconde niet goed opgelet... een ongeluk op of rond de steiger zit in een klein hoekje. Met een speciale cursus voor een monteur steigerbouw gegeven in de buurt van Brielle willen we deze ongelukken voorkomen. Als opdrachtgever of werkgever bent u verantwoordelijk. Daarom raden wij deze cursus aan. Eén van de opleidingen die wij aanbieden voor een monteur steigerbouw in de buurt van Brielle is de Monteur Steigerbouw / Stb A. Deze opleiding bekwaamt medewerkers in de steigerbouw verder in hun vakgebied.

Waarom wij de cursus monteur steigerbouw aanraden?

Heeft uw monteur steigerbouw veel ervaring in het uitvoeren van de werkzaamheden in Brielle en omgeving? Toch is deze cursus aan te raden. De cursus is bij uitstek geschikt voor monteurs die hun kennis en kunde willen opfrissen en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van veilig werken op hoogte. Daarnaast zorgt het voor:

  • Een certificaat
  • Werken volgens de geldende eisen
  • Veiligheid
  • Inschatten van risico’s
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken

De cursus wordt afgesloten met een officieel examen voor persoonscertificering: het Vakbekwaamheidscertificaat volgens ISO 17024. Wilt u als monteur steigerbouw dat ook? Neem dan contact op met STE in de buurt van Brielle.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Monteur steigerbouw | Brielle

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM