Zoeken

DNV certificaat

DNV certificaat

Het DNV certificaat is zonder twijfel een van de belangrijkste componenten bij het afronden van een Scaffolding Training Europe opleiding, en staat eigenlijk garant voor een vakbekwaamheid als het gaat om het opbouwen, hanteren of inspecteren van steigers en bijhorende voorzieningen. 

DNV-GL is een organisatie die zich actief bezighoudt met het verstrekken van trainingen en opleidingen, en dus ook certificaten, die te maken hebben met veiligheid. Het overgrote deel van de trainingen bij DNV worden afgesloten met een toets conform ISO 17024, of persoonscertificering. Hierdoor is het van belang dat de opleiding goed aansluit op de vooropgestelde examen- en eindtermen van de vakbekwaamheidsprofielen met betrekking tot Werken op Hoogte!

 

DNV certificaat halen

Wat kan je nu verwachten van de trainingen die het mogelijk maken om je DNV certificaat te behalen? Dankzij de combinatie van een doelgerichte aanpak, een unieke leermethode (met al doende leren, rollenspelen, discussies, brainstorming en reflecteren als basisbegrippen) en ervaren trainers, bereid een DNV cursus je als geen ander voor op de steigerbouw en werken op hoogte.

Ook zijn de trainingen voor het DNV certificaat IRCA-erkend, waardoor elke deelnemer na het afronden van de opleiding een IRCA-erkend certificaat krijgt. Daarbij is de kennis van DNV sectorspecifiek, up-to-date én toepasbaar in de praktijk. Hierdoor zijn de actuele trends en thema’s bekend, waardoor de trainingen des te waardevoller zijn!

 

DNV certificaat behalen

Zélf je DNV certificaat behalen kan met een opleidingstraject, dat altijd een praktische insteek heeft en dus meteen toepasbaar is. Ook besteedt DNV voldoende aandacht aan persoonlijke begeleiding en praktische opdrachten. In elk geval is er sprake van een zogenaamde Normkennis Training, waarbij je als cursist bijleert over de eisen, de inhoud van de norm én de interpretatie daarvan.

Scaffolding Training Europe opleidingen bieden deelnemers van trainingen kortom de kans om hun kennis en vaardigheden op een verantwoorde en erkende manier op te bouwen. Zo is de volgende stap in een carrière in de steigerbouw of werken op hoogte meteen gezet!
 

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

DNV certificaat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM