BE COOL <i>BE SAFE</i>

BE COOL BE SAFE

Optimale veiligheid bij werken op hoogte

Wie op hoogte werkt loopt serieuze risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met trainingen van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. STE is uw beste garantie voor veilig werken én gezond weer naar huis gaan.
Daarom: be cool, be safe! Met STE.

Lees meer
Opleidingen

Opleidingen

Be cool, be safe.

Be cool, be safe. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Lees meer
Certificering

Certificering

Certificerende instelling

T.b.v. erkenning, examinering en certificering werken wij samen met de organisaties:

IQC, DNV-GL, VSB

Lees meer

Het expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij:

  • Opleidingen, cursussen en trainingen
  • Niveaumetingen en advies
  • Inspecties en Consultancy

Opleidingen Aanmelden

Nieuws

STE opens New training center in Poland
07-12-2017

Cursus werken op hoogte bij STE volgen?

Cursus werken op hoogte bij STECursus voor werken op hoogte volgen? Zoekt u een bedrijf waar u een cursus voor werken op hoogte kunt volgen? Bekijk dan het overzicht van de te volgen cursussen bij STE. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte en biedt verschillende cursussen aan. Werkt u veel op hoogte? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met een cursus voor werken op hoogte van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. Vindt u veilig werken en gezond weer naar huis gaan belangrijk? Laat uw medewerkers van een cursus voor veilig werken op hoogte volgen. Bent u benieuwd naar de inhoud van een cursus werken op hoogte? Op onze website hebben wij een overzicht vermeld van de cursussen die wij aanbieden. Klik de door u gewenste cursus aan en lees meer over de inhoudt.

Cursus werken op hoogte volgens de nieuwe Europese richtlijn

Wilt u op hoogte werken en voldoen aan de Europese richtlijn? Volg dan de speciale cursus voor werken op hoogte: Nieuwe Europese Richtlijn: Veilig Werken op Hoogte; Keuze juiste arbeidsmiddel. Tijdens deze cursus over werken op hoogte leren medewerkers de juiste arbeidsmiddelen te kiezen voor het veilig werken op hoogte, op basis van de nieuwe Europese richtlijn. Het veilig werken op hoogte is namelijk alleen mogelijk met het kiezen van de juiste arbeidsmiddelen. Graag leren wij dit tijdens de cursus werken op hoogte. Naast veiligheid is de cursus werken op hoogte belangrijk om te kunnen voldoen aan uw plicht. Als werkgever bent u wettelijk verplicht de juiste veilige arbeidsmiddelen in te zetten voor de werkzaamheden in uw organisatie en de selectie daarvan in handen te geven van speciaal opgeleide medewerkers.

Cursus werken op hoogte met de juiste arbeidsmiddelen

Met de cursus werken op hoogte leren wij uw medewerkers de juiste arbeidsmiddelen te kiezen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. We houden rekening met:

  • Uw medewerkers
  • De arbeidsmiddelen
  • Uw bedrijf
  • Strenge eisen volgens de richtlijn steigers
  • De Europese richtlijnen

Voor deze cursus voor werken op hoogte gelden geen speciale toelatingseisen. Wilt u medewerkers hiervoor opgeven? Neem dan contact op of bekijk onze website. De cursus wordt gegeven op een van de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen of Groningen. Desgewenst verzorgen we de cursus ook bij u op locatie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © Scaffolding Training Europe 2018 - All rights reserved | Sitemap Designpro.nl | Z-IM.nl