Zoeken

Cursus werken op hoogte bij STE
Cursus werken op hoogte

Cursus werken op hoogte bij STE volgen?

Cursus voor werken op hoogte volgen? Zoekt u een bedrijf waar u een cursus voor werken op hoogte kunt volgen? Bekijk dan het overzicht van de te volgen cursussen bij STE. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte en biedt verschillende cursussen aan. Werkt u veel op hoogte? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met een cursus voor werken op hoogte van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. Vindt u veilig werken en gezond weer naar huis gaan belangrijk? Laat uw medewerkers van een cursus voor veilig werken op hoogte volgen. Bent u benieuwd naar de inhoud van een cursus werken op hoogte? Op onze website hebben wij een overzicht vermeld van de cursussen die wij aanbieden. Klik de door u gewenste cursus aan en lees meer over de inhoudt.

Cursus werken op hoogte volgens de nieuwe Europese richtlijn

Wilt u op hoogte werken en voldoen aan de Europese richtlijn? Volg dan de speciale cursus voor werken op hoogte: Nieuwe Europese Richtlijn: Veilig Werken op Hoogte; Keuze juiste arbeidsmiddel. Tijdens deze cursus over werken op hoogte leren medewerkers de juiste arbeidsmiddelen te kiezen voor het veilig werken op hoogte, op basis van de nieuwe Europese richtlijn. Het veilig werken op hoogte is namelijk alleen mogelijk met het kiezen van de juiste arbeidsmiddelen. Graag leren wij dit tijdens de cursus werken op hoogte. Naast veiligheid is de cursus werken op hoogte belangrijk om te kunnen voldoen aan uw plicht. Als werkgever bent u wettelijk verplicht de juiste veilige arbeidsmiddelen in te zetten voor de werkzaamheden in uw organisatie en de selectie daarvan in handen te geven van speciaal opgeleide medewerkers.

Cursus werken op hoogte met de juiste arbeidsmiddelen

Met de cursus werken op hoogte leren wij uw medewerkers de juiste arbeidsmiddelen te kiezen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. We houden rekening met:

  • Uw medewerkers
  • Uw bedrijf
  • De arbeidsmiddelen
  • De Europese richtlijnen
  • Strenge eisen volgens de richtlijn steigers

Voor deze cursus voor werken op hoogte gelden geen speciale toelatingseisen. Wilt u medewerkers hiervoor opgeven? Neem dan contact op of bekijk onze website. De cursus wordt gegeven op een van de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen of Groningen. Desgewenst verzorgen we de cursus ook bij u op locatie.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus werken op hoogte

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM