Zoeken

Cursus veilig hijsen
Cursus veilig hijsen

Veilig werken op hoogte en veilig hijsen? Start met de cursussen van STE

Op zoek naar een cursus om veilig aan het werk te gaan? Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen hijsen? Kies voor de cursussen van Scaffolding Training Europe (STE). Met onze trainingen en opleidingen bent u er zeker van dat u en uw medewerkers voldoen aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers die op hoogte werken bewust worden van de gevaren en risico’s die zich voor kunnen doen tijdens het werk en tijdens het hijsen. Dit realiseren wij door zowel praktijk als theorielessen. Op de binnen- en buitenlocaties van STE bootsen we de praktijk zo realistisch mogelijk na. Wilt u deelnemen aan een van onze cursussen? Schrijf u dan in! Op onze website vindt u meer informatie over de soorten cursussen die wij aanbieden. Meer weten over de prijzen? Klik dan op de opleidingen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers met plezier naar het werk en gezond weer naar huis gaan.

Cursus Layher

Naast de cursussen voor steigerbouw hebben we ook verschillende cursussen voor werknemers die dagelijks bezig zijn met het (de)monteren en gebruiken van Layhersystemen van Allround, Blitz of Event. Voor elk systeem bieden wij een aparte cursus aan. Je leert als monteur in één dag het relevante Layher systeem correct toe te passen volgens de voorschriften van de fabrikant. Elke systeem neemt 1 dag training in beslag en kan individueel gevolgd worden, of met een groep tot maximaal 9 personen.

Doel van de cursussen omtremt veilig hijsen

Als u bij STE, Scaffolding Training Europe volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. Ons doel is om medewerkers veilig te laten werken op hoogte en zo veilig te kunnen hijsen. Er worden tijdens de cursussen vele verschillende onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website, beschreven bij iedere cursus. Wilt u graag een cursus volgen? Schrijf u dan in of neem contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus veilig hijsen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
ste-honeywell-logo
ste-honeywell-logo
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE gaat samenwerking aan met Honeywell

Sinds januari 2022 mag STE zich erkend opleider noemen voor de producten van Honeywell.

Het betreft de trainingen voor Honeywell Nederland voor de persoonlijke beschermingsmiddelen.

De trainingen zijn geschikt voor eenieder die met de producten van Honeywell werkt of de producten moet keuren.

Of het werkers betreft op de daken, in de steigerbouw, op de bouwlocatie of in de industrie, voor elke branche is er een specifieke training zodat men op de juiste manier met de juiste middelen kan gaan werken.

 

Nieuws

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
Tekst - Nieuwshighlights titel [NL]
Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM