Zoeken

Cursus valbeveiliging in de buurt van Leerdam volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Leerdam

Diverse veiligheidscursussen in de buurt van Leerdam

Wilt u een cursus voor het veilig werken op hoogte volgen in de buurt van Leerdam? STE biedt verschillende cursussen aan in de buurt van Leerdam. STE, Scaffolding Training Europe is een opleidingsinstituut en helpt u valincidenten en bedrijfsongevallen te voorkomen met werken op hoogte. Als geen ander weten wij welke gevaren er komen kijken bij steigerbouw. Veiligheid staat bij ons dan ook centraal. Om veiligheid te kunnen waarborgen bieden wij hiervoor diverse cursussen aan. Met een breed programma cursussen, trainingen en opleidingen leren wij aan verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Benieuwd wat de verschillende cursussen precies inhouden? Wilt u weten waar de cursussen gegeven worden en wanneer er plek is? Bekijk onze website of neem contact op.

Verschillende veiligheidscursussen voor steigerbouw

Tijdens de verschillende cursussen in de buurt van Leerdam leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met werken op hoogte. Valbeveiliging wordt bijvoorbeeld veel ingezet om de ernstige gevolgen van een val te kunnen voorkomen. Tijdens de verschillende cursussen voor steigerbouw monteurs worden er een aantal algemene regels aangeleerd:

  • Grondregels, richtlijnen en begrippen voor het (de)monteren of modificeren van steigers;
  • De veiligheidsregels en procedures rondom Steigerbouw en kan een LMRA uitvoeren;
  • Keuren van het meest voorkomende steigermateriaal;
  • Zelfstandig eenvoudige steigers van categorie 1 (de)monteren of modificeren. Complexe Steigers monteren mag onder toezicht van 1e Monteur;
  • De wettelijke voorschriften

Naast veiligheid zorgen de cursussen in de buurt van Leerdam ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Inhoud van de cursus

Als u bij STE, Scaffolding Training Europe volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. Er worden tijdens de cursussen vele verschillende onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website, de onderdelen worden vermeld bij iedere cursus. Wilt u graag een cursus volgen in de buurt van Leerdam? Neem dan contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Leerdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM