Zoeken

Cursus valbeveiliging in de buurt van Brielle volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Brielle

Voorkom risico's op ongevallen met een cursus valbeveiliging van STE

Cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Brielle? Werkt u in de buurt van Brielle en heeft u vaak projecten op hoogte? Dan is de vraag hoe u en uw collega's veilig omgaan met het werk op bv. steigers. De risico's van dit type werk spreken voor zich maar worden toch regelmatig onderschat.

Wij adviseren u dan ook om op de website van STE te kijken en de best passende cursus voor uw collega's en personeel te kiezen. De valbeveiliging cursus in Brielle leert u alle soorten beveiliging kennen, de noodzaak van deze beveiliging en meer.

STE, Scaffolding Training Europe is een opleidingsinstituut en helpt u valincidenten en andere steigerongevallen te voorkomen met werken op hoogte. Wij weten als geen ander welke gevaren er komen kijken bij steigerbouw. Veiligheid staat bij ons centraal. Om veiligheid te waarborgen bieden wij verschillende cursussen aan. Met een breed programma cursussen, trainingen en opleidingen leren wij verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Eén belangrijke cursus die wij geven in de buurt van Brielle is de cursus valbeveiliging. Benieuwd wat deze cursus inhoudt? Wilt u weten waar deze cursus gegeven wordt en wanneer er plek is? Bekijk onze website of neem contact op.

Zorg dat uw personeel vakkundig en veilig omgaat met werk op hoogte door een cursus valbeveiliging

Tijdens de cursus valbeveiliging in de buurt van Brielle leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Valbeveiliging wordt namelijk veel ingezet om de ernstige gevolgen van een val te kunnen voorkomen. Wilt u leren hoe om te gaan met valbeveiliging? Dan is de cursus valbeveiliging in de buurt van Brielle beslist een aanrader. Wij dragen onze kennis en kunde graag over. Naast veiligheid zorgt de cursus valbeveiliging in de buurt van Brielle ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Cursus valbeveiliging zowel theoretisch als praktijk bij u in Brielle en omgeving

Tijdens onze cursus valbeveiliging in de buurt van Brielle krijgt u theoretische les welke daarna ook in de praktijk wordt geoefend. De volgende aspecten zullen aan bod komen:

  • de cursus begint met een niveautoets om te testen hoe de huidige kennis er voor staat
  • daarna trappen we af met een lijst goed en fout, wat doet u wel en wat juist niet?
  • we benadrukken uit waarom valbeveiliging zo noodzakelijk is
  • we leren u de soorten valbeveiliging kennen met alle bijbehorende kenmerken, onderdelen en nodige keuringen
  • we leggen het afstellen en aantrekken van valbeveiliging gedetailleerd uit
  • ook vertellen we over de nodige inspectie en onderhoud

Daarnaast worden er nog vele andere onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website. Wilt u graag de cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Brielle? Uw medewerkers om leren gaan met valbeveiliging op en rond steigers? Neem contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Brielle

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM