Zoeken

Cursus valbeveiliging in de buurt van Assen volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Assen

Veilig werken op hoogte in Assen? Volg de cursus valbeveiliging van STE!

Wilt u een cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Assen? Zodat u weet waar u op moet letten bij het veilig werken op hoogte? Dan bent u bij STE aan hét juiste adres! Wij zijn Scaffolding Training Europe en zijn een opleidingsinstituut dat u helpt valincidenten en andere steigerongevallen te voorkomen bij werken op hoogte. Wij weten als geen ander welke gevaren er komen kijken bij steigerbouw. Veiligheid staat bij ons centraal. Om veiligheid te waarborgen bieden wij verschillende cursussen aan. Met een breed programma cursussen, trainingen en opleidingen leren wij verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Eén belangrijke cursus die wij geven in de buurt van Assen is de cursus valbeveiliging. Benieuwd wat deze cursus inhoudt? Wilt u weten waar deze cursus gegeven wordt en wanneer er plek is? Bekijk onze website of neem contact op.

Leer vakkundig omgaan met valbeveiliging op en rond steigers, schrijf je vandaag nog in voor de cursus bij STE

Tijdens de cursus valbeveiliging in de buurt van Assen leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Valbeveiliging wordt namelijk veel ingezet om de ernstige gevolgen van een val te kunnen voorkomen. Wilt u leren hoe om te gaan met valbeveiliging? Dan is de cursus valbeveiliging in de buurt van Assen beslist een aanrader. Wij dragen onze kennis en kunde graag over. Naast veiligheid zorgt de cursus valbeveiliging in de buurt van Assen ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Bent u benieuwd naar de inhoud van de cursus valbeveiliging?

Als u de cursus valbeveiliging in de buurt van Assen volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • vaststellen van de beginsituatie door middel van een relevante introductietoets;
  • wat wel en wat niet doen met valbeveiliging;
  • waarom valbeveiliging;
  • valbeveiliging: soorten, kenmerken, onderdelen, keuringen;
  • afstellen en aantrekken van valbeveiliging;
  • inspectie en onderhoud;

Daarnaast worden er nog vele andere onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website. Wilt u graag de cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Assen? Uw medewerkers om leren gaan met valbeveiliging op en rond steigers? Neem contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Assen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM