Zoeken

Cursus valbeveiliging in de buurt van Amsterdam volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Amsterdam

Cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Amsterdam

Wilt u graag een cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Amsterdam? STE, Scaffolding Training Europe is een opleidingsinstituut en biedt diverse cursussen aan. Zo bieden wij onder andere cursussen aan voor valbeveiliging die u kunnen helpen bij het voorkomen van valincidenten en andere steigerongevallen tijdens het werken op hoogte.

Bij STE staat veiligheid centraal, wij weten als geen ander welke gevaren werken in de steigerbouw met zich meebrengt. Om de veiligheid te waarborgen bieden wij diverse trainingen aan. Deze trainingen leren wij verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Wat houdt de cursus valbeveiliging in?

Tijdens de cursus valbeveiliging in de buurt van Amsterdam leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Valbeveiliging wordt namelijk veel ingezet om de ernstige gevolgen van een val te kunnen voorkomen. Wilt u leren hoe om te gaan met valbeveiliging? Dan is de cursus valbeveiliging in de buurt van Amsterdam beslist een aanrader. Wij dragen onze kennis en kunde graag over. Naast veiligheid zorgt de cursus valbeveiliging in de buurt van Amsterdam ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Inhoud van de cursus

Als u de cursus valbeveiliging in de buurt van Amsterdam volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • vaststellen van de beginsituatie door middel van een relevante introductietoets;
  • wat wel en wat niet doen met valbeveiliging;
  • waarom valbeveiliging;
  • valbeveiliging: soorten, kenmerken, onderdelen, keuringen;
  • afstellen en aantrekken van valbeveiliging;
  • inspectie en onderhoud;

Daarnaast worden er nog vele andere onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website. Wilt u graag de cursus valbeveiliging volgen in de buurt van Amsterdam? Uw medewerkers om leren gaan met valbeveiliging op en rond steigers? Neem contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM