Zoeken

Cursus valbeveiliging in de buurt van Almelo volgen bij STE om te voldoen aan de regels
Almelo

Diverse veiligheidscursussen in de buurt van Almelo

Wilt u een cursus voor het veilig werken op hoogte volgen in de buurt van Almelo? STE biedt verschillende cursussen aan in de buurt van Almelo. STE, Scaffolding Training Europe is een opleidingsinstituut en helpt u valincidenten en bedrijfsongevallen te voorkomen met werken op hoogte. Als geen ander weten wij welke gevaren er komen kijken bij steigerbouw. Veiligheid staat bij ons dan ook centraal. Om veiligheid te kunnen waarborgen bieden wij hiervoor diverse cursussen aan. Met een breed programma cursussen, trainingen en opleidingen leren wij aan verschillende medewerkers om te gaan met het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Benieuwd wat de verschillende cursussen precies inhouden? Wilt u weten waar de cursussen gegeven worden en wanneer er plek is? Bekijk onze website of neem contact op.

Verschillende veiligheidscursussen voor steigerbouw

Tijdens de verschillende cursussen in de buurt van Almelo leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met werken op hoogte. Valbeveiliging wordt bijvoorbeeld veel ingezet om de ernstige gevolgen van een val te kunnen voorkomen. Tijdens de verschillende cursussen voor steigerbouw monteurs worden er een aantal algemene regels aangeleerd:

  • Grondregels, richtlijnen en begrippen voor het (de)monteren of modificeren van steigers;
  • De veiligheidsregels en procedures rondom Steigerbouw en kan een LMRA uitvoeren;
  • Keuren van het meest voorkomende steigermateriaal;
  • Zelfstandig eenvoudige steigers van categorie 1 (de)monteren of modificeren. Complexe Steigers monteren mag onder toezicht van 1e Monteur;
  • De wettelijke voorschriften

Naast veiligheid zorgen de cursussen in de buurt van Almelo ervoor dat u als werkgever voldoet aan de gestelde eisen. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken.

Inhoud van de cursus

Als u bij STE, Scaffolding Training Europe volgt krijgt u theorielessen en praktijkoefeningen. Er worden tijdens de cursussen vele verschillende onderdelen besproken. Deze kunt u lezen op onze website, de onderdelen worden vermeld bij iedere cursus. Wilt u graag een cursus volgen in de buurt van Almelo? Neem dan contact op met STE.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging | Almelo

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM