BE COOL <i>BE SAFE</i>

BE COOL BE SAFE

Optimale veiligheid bij werken op hoogte

Wie op hoogte werkt loopt serieuze risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met trainingen van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. STE is uw beste garantie voor veilig werken én gezond weer naar huis gaan.
Daarom: be cool, be safe! Met STE.

Lees meer
Opleidingen

Opleidingen

Be cool, be safe.

Be cool, be safe. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Lees meer
Certificering

Certificering

Certificerende instelling

T.b.v. erkenning, examinering en certificering werken wij samen met de organisaties:

IQC, DNV-GL, VSB

Lees meer

Het expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij:

  • Opleidingen, cursussen en trainingen
  • Niveaumetingen en advies
  • Inspecties en Consultancy

Opleidingen Aanmelden

Nieuws

STE opens New training center in Poland
07-12-2017

Cursus valbeveiliging volgt u bij STE om te voldoen aan de regels en boetes te voorkomen

Cursus valbeveiliging volgt u bij STECursus valbeveiliging volgen? Benieuwd waar u dan het beste terecht kan? Voor een cursus valbeveiliging informeren wij u graag. STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij verschillende opleidingen en cursussen zoals een cursus valbeveiliging. Bent u in het bezit van een steigerbouwbedrijf? Wilt u graag dat uw team een cursus valbeveiliging volgt? Bekijk dan de verschillende soorten cursussen op onze website. Onze cursussen zijn speciaal ingericht om het werken op hoogte veilig te maken. Wij maken uw medewerkers bewust van de risico’s en zorgen ervoor dat wij tips krijgen om deze te beperken. Als u een cursus valbeveiliging bij ons volgt kan dat op de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen. Zo’n cursus bestaat uit zowel theorie en praktijk. Wilt u een cursus valbeveiliging op eigen locatie volgen? Dat kan bij STE ook.

Cursus valbeveiliging voor optimale veiligheid

Binnen de branche streven wij naar optimale veiligheid met het geven van verschillende cursussen en opleidingen, waaronder de cursus valbeveiliging. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij de standaardnorm voor persoonscertificering (ISO 17024) en houden hier rekening mee met het geven van de cursus valbeveiliging. Tijdens de cursus valbeveiliging leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Hiermee worden de ernstige gevolgen van een val voorkomen.

Cursus valbeveiliging voor kennis en vaardigheden

Wilt u kennis en vaardigheden voor het veilig werken op hoogte? Risico’s beperken bij het verkeerd of ondeskundig omgaan met valbeveiliging? Plan dan een cursus valbeveiliging in voor uw medewerkers. Een cursus valbeveiliging is belangrijk om verschillende redenen:

  • Veiligheid
  • Risico’s beperken
  • Verplicht
  • Voorkomen van boetes

Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken. Wilt u de cursus valbeveiliging plannen? Neem dan contact op. Meer informatie over de cursus valbeveiliging leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © Scaffolding Training Europe 2018 - All rights reserved | Sitemap Designpro.nl | Z-IM.nl