Zoeken

Cursus valbeveiliging volgt u bij STE
Cursus valbeveiliging

Cursus valbeveiliging volgt u bij STE hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

Wilt u graag een cursus valbeveiliging volgen? Benieuwd waar u dan het beste terecht kan? STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij verschillende opleidingen en cursussen voor het werken op hoogte. Bent u in het bezit van een steigerbouwbedrijf? Wilt u graag dat uw team een cursus valbeveiliging volgt? Bekijk dan de verschillende soorten cursussen op onze website. Onze cursussen zijn speciaal ingericht om het werken op hoogte veilig te maken. Wij maken uw medewerkers bewust van de risico’s en zorgen ervoor dat wij tips krijgen om deze te beperken. Als u een cursus valbeveiliging bij ons volgt kan dat op de STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen. Zo’n cursus bestaat uit zowel theorie en praktijk. Wilt u een cursus valbeveiliging op eigen locatie volgen? Dat kan bij STE ook.

Met deze cursus voorkomt u ernstige gevolgen bij een val op en rond steigers

Binnen de branche streven wij naar optimale veiligheid met het geven van verschillende cursussen en opleidingen. waaronder diverse steigerbouw trainingen. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij de standaardnorm voor persoonscertificering (ISO 17024) en houden hier rekening mee met het geven van onze trainingen. Tijdens de cursus leren uw medewerkers vakkundig om te gaan met valbeveiliging op en rond steigers. Hiermee worden de ernstige gevolgen van een val voorkomen.

Cursus valbeveiliging voor steigerbouw zodat u met juiste kennis en vaardigheden veilig op hoogte werkt

Wilt u kennis en vaardigheden voor het veilig werken op hoogte? Risico’s beperken bij het verkeerd of ondeskundig omgaan met valbeveiliging? Plan dan een cursus in bij STE voor uw medewerkers. Een cursus van STE is belangrijk om verschillende redenen:

  • Veiligheid
  • Risico’s beperken
  • Verplicht
  • Voorkomen van boetes

Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerkers te leren adequaat om te gaan met de in uw organisatie gebruikte arbeidsmiddelen, zodat ze er veilig mee kunnen werken. Wilt u een training bij ons plannen? Neem dan contact op. Meer informatie over de verschillende cursussen leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus valbeveiliging

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM