BE COOL <i>BE SAFE</i>

BE COOL BE SAFE

Optimale veiligheid bij werken op hoogte

Wie op hoogte werkt loopt serieuze risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met trainingen van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. STE is uw beste garantie voor veilig werken én gezond weer naar huis gaan.
Daarom: be cool, be safe! Met STE.

Lees meer
Opleidingen

Opleidingen

Be cool, be safe.

Be cool, be safe. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Lees meer
Certificering

Certificering

Certificerende instelling

T.b.v. erkenning, examinering en certificering werken wij samen met de organisaties:

IQC, DNV-GL, VSB

Lees meer

Het expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij:

  • Opleidingen, cursussen en trainingen
  • Niveaumetingen en advies
  • Inspecties en Consultancy

Opleidingen Aanmelden

Nieuws

STE opens New training center in Poland
07-12-2017

Cursus steigerbouwen volgen bij Scaffolding Training Europe (STE)

Cursus steigerbouwen gegeven door Scaffolding Training Europe (STE)Wilt u een cursus volgen bij Scaffolding Training Europe (STE)? Op zoek naar een bedrijf dat inspecties of opleidingen kan verzorgen voor veilig werken op hoogte? Voor uiteenlopende wensen als het gaat om werken op hoogte bent u bij STE aan het juiste adres. Bij Scaffolding Training Europe kunt u een cursus op maat volgen of een keuze maken uit één van onze standaard cursussen, trainingen of opleidingen. Als u een cursus volgt bij Scaffolding Training Europe bent u verzekerd dat u de werkzaamheden op hoogte uitvoert volgens de geldende eisen van nu. Wij houden de actuele wettelijke eisen aan van de richtlijn steigers. In de afgelopen jaren zijn wij al vele klanten van dienst geweest met het geven van een cursus bij hét opleidingscentrum Scaffolding Training Europe. Wij zijn dan ook een gespecialiseerd opleidingsinstituut en ervaren in: 0-metingen, opleidingen, cursussen en trainingen, advies en consultancy en inspecties.

Cursus bij Scaffolding Training Europe voor steigerbouwbedrijven

Bent u in het bezit van een steigerbouwbedrijf? Wilt u dat uw team een cursus volgt bij Scaffolding Training Europe? Neem dan contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen. Scaffolding Training Europe biedt graag een passende cursus aan. Steigerbouwers werken voornamelijk op hoogte. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden is het belangrijk dat zij onbereikbare plaatsen veilig maken. Graag helpen wij daarbij door een cursus aan te bieden bij Scaffolding Training Europe. Tijdens een cursus bij Scaffolding Training Europe worden uw medewerkers bewust gemaakt van alle risico’s van werken op hoogte. Daarnaast krijgen ze tips mee die ervoor zorgen dat zij er alles aan doen om de risico’s tot een minimum te beperken. Kortom: als u werkzaamheden op hoogte uitvoert is een cursus bij Scaffolding Training Europe beslist onmisbaar.

Cursus van Scaffolding Training Europe op verschillende locaties

Een cursus volgen bij Scaffolding Training Europe? Wij kunnen deze op verschillende locaties geven. Naast het geven van cursussen bieden wij nog andere diensten zoals:

  • Consultancy
  • Procesoptimalisatie
  • Advies over materiaalkeuze
  • Training/opleiding

Een cursus wordt door Scaffolding Training Europe op STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen gegeven. Indien wenselijk kunnen wij een cursus ook bij u op locatie geven. Neem contact op en bespreek wat uw wensen zijn. Graag kijken we of we in deze wensen kunnen voorzien.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © Scaffolding Training Europe 2018 - All rights reserved | Sitemap Designpro.nl | Z-IM.nl