Zoeken

Cursus steigerbouwen gegeven door Scaffolding Training Europe (STE)
Cursus scaffolding

Cursus steigerbouwen volgen bij Scaffolding Training Europe (STE)

Wilt u een cursus volgen bij Scaffolding Training Europe (STE)? Op zoek naar een bedrijf dat inspecties of opleidingen kan verzorgen voor veilig werken op hoogte? Voor uiteenlopende wensen als het gaat om werken op hoogte bent u bij STE aan het juiste adres. Bij Scaffolding Training Europe kunt u een cursus op maat volgen of een keuze maken uit één van onze standaard cursussen, trainingen of opleidingen. Als u een cursus volgt bij Scaffolding Training Europe bent u verzekerd dat u de werkzaamheden op hoogte uitvoert volgens de geldende eisen van nu. Wij houden de actuele wettelijke eisen aan van de richtlijn steigers. In de afgelopen jaren zijn wij al vele klanten van dienst geweest met het geven van een cursus bij hét opleidingscentrum Scaffolding Training Europe. Wij zijn dan ook een gespecialiseerd opleidingsinstituut en ervaren in: 0-metingen, opleidingen, cursussen en trainingen, advies en consultancy en inspecties.

Cursus bij Scaffolding Training Europe voor steigerbouwbedrijven

Bent u in het bezit van een steigerbouwbedrijf? Wilt u dat uw team een cursus volgt bij Scaffolding Training Europe? Neem dan contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen. Scaffolding Training Europe biedt graag een passende cursus aan. Steigerbouwers werken voornamelijk op hoogte. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden is het belangrijk dat zij onbereikbare plaatsen veilig maken. Graag helpen wij daarbij door een cursus aan te bieden bij Scaffolding Training Europe. Tijdens een cursus bij Scaffolding Training Europe worden uw medewerkers bewust gemaakt van alle risico’s van werken op hoogte. Daarnaast krijgen ze tips mee die ervoor zorgen dat zij er alles aan doen om de risico’s tot een minimum te beperken. Kortom: als u werkzaamheden op hoogte uitvoert is een cursus bij Scaffolding Training Europe beslist onmisbaar.

Cursus van Scaffolding Training Europe op verschillende locaties

Een cursus volgen bij Scaffolding Training Europe? Wij kunnen deze op verschillende locaties geven. Naast het geven van cursussen bieden wij nog andere diensten zoals:

  • Consultancy
  • Procesoptimalisatie
  • Advies over materiaalkeuze
  • Training/opleiding

Een cursus wordt door Scaffolding Training Europe op STE-trainingslocaties in Barendrecht, Mierlo, Terneuzen en Groningen gegeven. Indien wenselijk kunnen wij een cursus ook bij u op locatie geven. Neem contact op en bespreek wat uw wensen zijn. Graag kijken we of we in deze wensen kunnen voorzien.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus scaffolding

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM