Zoeken

Cursus meewerkend voorman

Cursus meewerkend voorman

De cursus meewerkend voorman bij Scaffolding Training Europe is de ideale opleiding voor zij die gepassioneerd zijn door steigers en steigerbouw, en hun carrière verder willen nemen dan 1e monteur. De voorman is een belangrijke figuur bij de opstelling en demontage, alsook het gebruik van steigers. Meewerkend voorman is een ondersteunende rol die aan de andere kant even onmisbaar is tijdens werken op hoogte!

Wat is nu precies de rol van de meewerkend voorman, en waarom is deze zo belangrijk bij het correct gebruiken, opbouwen en demonteren van steigers? Hieronder lees je meer over de cursussen meewerkend voorman bij Scaffolding Training Europe!

 

Cursussen meewerkend voorman

Een meewerkend voorman cursus is een opleiding die je de vaardigheden, inzichten en kennis verschaft om op een ondersteunende manier samen te werken met de voorman bij de bouw en het gebruik van steigers. Een voorman neemt in feite een begeleidende en leidinggevende rol aan, specifiek bij steigerbouw- en werken die gebeuren met één of meerdere steigerbouw-teams.

De verantwoordelijkheden van de meerekende voorman zijn in feite dezelfde als die van de voorman: werkinstructies geven aan de ploegen, inschatten wat de veiligste werkmethodieken zijn voor de bouw van steigers, het overdragen van belangrijke informatie bij de bouw en het gebruik van steigers aan de ploegen, alsook het juist toepassen van het proces van opdrachtverwerking.

 

Meewerkend voorman cursus

Bij Scaffolding Training Europe biedt een cursus meewerkend voorman je de kans om je talenten, vaardigheden en inzichten als 1e monteur een stap verder nemen. Als je aan de vereisten voor deze meewerkend voorman cursus voldoet, dan houdt niets je tegen om je carrière een boost te geven en je vakbekwaamheidscertificaat te halen. Dit certificaat is 5 jaar geldig en conform de ISO 17024 én de Richtlijn Steigers.
 

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus meewerkend voorman

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM