BE COOL <i>BE SAFE</i>

BE COOL BE SAFE

Optimale veiligheid bij werken op hoogte

Wie op hoogte werkt loopt serieuze risico’s. Een levensbedreigend ongeluk zit in een klein hoekje. Met trainingen van STE kiest u voor veiligheid boven alles. Wij leren inspecteurs, steigerbouwers en gebruikers veilig om te gaan met steigers, ladders, trappen, rolsteigers en andere tijdelijke bouwwerken. STE is uw beste garantie voor veilig werken én gezond weer naar huis gaan.
Daarom: be cool, be safe! Met STE.

Lees meer
Opleidingen

Opleidingen

Be cool, be safe.

Be cool, be safe. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Lees meer
Certificering

Certificering

Certificerende instelling

T.b.v. erkenning, examinering en certificering werken wij samen met de organisaties:

IQC, DNV-GL, VSB

Lees meer

Het expertisecentrum voor veilig werken op hoogte

STE is hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen wij:

  • Opleidingen, cursussen en trainingen
  • Niveaumetingen en advies
  • Inspecties en Consultancy

Opleidingen Aanmelden

Nieuws

STE opens New training center in Poland
07-12-2017

Cursus ladders en trappen volgen met certificaat bij STE in de buurt van Zuid-Holland

Cursus ladders en trappen met certificaat bij STE in de buurt van Zuid-HollandZeker zijn dat uw arbeidsmaterialen voldoen aan de eisen bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte? Wilt u leren waar ladders en trappen op gecontroleerd moeten worden? Volg dan de cursus ladders en trappen bij STE, Scaffolding Training Europe in de buurt van Zuid-Holland. STE is een familiebedrijf, in 1991 opgericht door Miel Ferket, dat zich bezig houdt met veiligheid tijdens werken op hoogte. Wij bieden speciale cursussen en opleidingen aan om medewerkers op te leiden voor steigerbouw werkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Het daarmee behaalde vakbekwaamheids(branche)certificaat is uw bewijs dat de betreffende medewerker voldoet aan de eisen volgens de richtlijn Steigers. Wilt u dat uw medewerkers de cursus volgen voor ladders en trappen in de buurt van Zuid-Holland? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website. Naast de cursus ladders en trappen kunnen wij vele andere cursussen aanbieden. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Inhoud van de cursus ladders en trappen

De opleiding Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering, is de opleiding die wij speciaal aanbieden in Zuid-Holland en omgeving als cursus voor ladders en trappen. Deze cursus ladders en trappen is speciaal ontwikkeld voor het deskundig inspecteren van klimmateriaal op veiligheid en kwaliteit voor hercertificering. Werken op hoogte moet immers op een veilige wijze gebeuren. Tijdens de cursus ladders en trappen die wij geven in Zuid-Holland en omgeving komen de volgende onderdelen aan bod:

  • herkennen en benoemen van de bij draagbaar klimmaterieel gebruikte onderdelen;
  • herkennen en benoemen van diverse types en uitvoeringen van draagbaar klimmaterieel en hun specifieke toepassingen;
  • de relevante regelgeving voor draagbaar klimmaterieel;
  • de juridische aspecten van de aansprakelijkheid;
  • correct gebruiken van draagbaar klimmaterieel en gebreken herkennen door verkeerd gebruik;

Maar ook het inspecteren van draagbaar klimmaterieel aan de hand van de geldende en gepubliceerde normen en voorschriften, het schriftelijk inspecteren op basis van de door de Waarborgcommissie goedgekeurde inspectielijst en het adviseren over eventuele corrigerende maatregelen.

Cursus ladders en trappen bekroond met officieel vakbekwaamheidscertificaat

Als u de cursus ladders en trappen bij ons volgt in de buurt van Zuid-Holland krijgt u een officieel vakbekwaamheidscertificaat. Het examen wordt afgenomen door IQC, een onafhankelijk examenbureau onder toezicht van Det Norske Veritas Certification B.V. Benieuwd wat de toelatingseisen zijn? Of benieuwd naar de kosten? STE helpt u graag.

Laat uw reactie achter
Copyright © Scaffolding Training Europe 2018 - All rights reserved | Sitemap Designpro.nl | Z-IM.nl