Zoeken

Cursus ladders en trappen met certificaat bij STE in de buurt van Hoogeveen
Hoogeveen

Cursus ladders en trappen volgen met certificaat bij STE in de buurt van Hoogeveen

Zeker zijn dat uw arbeidsmaterialen voldoen aan de eisen bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte? Wilt u leren waar ladders en trappen op gecontroleerd moeten worden? Volg dan de cursus ladders en trappen bij STE, Scaffolding Training Europe in de buurt van Hoogeveen. STE is een familiebedrijf, in 1991opgericht door Miel Ferket, dat zich bezig houdt met veiligheid tijdens werken op hoogte. Wij bieden speciale cursussen en opleidingen aan om medewerkers op te leiden voor steigerbouw werkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Het daarmee behaalde vakbekwaamheids(branche)certificaat is uw bewijs dat de betreffende medewerker voldoet aan de eisen volgens de richtlijn Steigers. Wilt u dat uw medewerkers de cursus volgen voor ladders en trappen in de buurt van Hoogeveen? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website. Naast de cursus ladders en trappen kunnen wij vele andere cursussen aanbieden. Met de cursussen, trainingen en opleidingen van Scaffolding Training Europe (STE) voldoet u aan de meest actuele wettelijke eisen en de ‘Richtlijn Steigers’.

Inhoud van de cursus ladders en trappen

De opleiding Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering, is de opleiding die wij speciaal aanbieden in Hoogeveen en omgeving als cursus voor ladders en trappen. Deze cursus ladders en trappen is speciaal ontwikkeld voor het deskundig inspecteren van klimmateriaal op veiligheid en kwaliteit voor hercertificering. Werken op hoogte moet immers op een veilige wijze gebeuren. Tijdens de cursus ladders en trappen die wij geven in Hoogeveen en omgeving komen de volgende onderdelen aan bod:

  • herkennen en benoemen van de bij draagbaar klimmaterieel gebruikte onderdelen;
  • herkennen en benoemen van diverse types en uitvoeringen van draagbaar klimmaterieel en hun specifieke toepassingen;
  • de relevante regelgeving voor draagbaar klimmaterieel;
  • de juridische aspecten van de aansprakelijkheid;
  • correct gebruiken van draagbaar klimmaterieel en gebreken herkennen door verkeerd gebruik;

Maar ook het inspecteren van draagbaar klimmaterieel aan de hand van de geldende en gepubliceerde normen en voorschriften, het schriftelijk inspecteren op basis van de door de Waarborgcommissie goedgekeurde inspectielijst en het adviseren over eventuele corrigerende maatregelen.

Cursus ladders en trappen bekroond met officieel vakbekwaamheidscertificaat

Als u de cursus ladders en trappen bij ons volgt in de buurt van Hoogeveen krijgt u een officieel vakbekwaamheidscertificaat. Het examen wordt afgenomen door IQC, een onafhankelijk examenbureau onder toezicht van Det Norske Veritas Certification B.V. Benieuwd wat de toelatingseisen zijn? Of benieuwd naar de kosten? STE helpt u graag.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus ladders en trappen | Hoogeveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM