Zoeken

Cursus ladders en trappen met certificaat bij STE in de buurt van Alkmaar
Alkmaar

Cursus ladders en trappen volgen met certificaat bij STE in de buurt van Alkmaar

Weet u waar de ladders en trappen waar u mee werkt in Alkmaar op moet controleren? Om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de veiligheidseisen bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte? Bij STE, Scaffolding Training Europe, kunt u zich vandaag nog inschrijven voor de cursus ladders en trappen. Tijdens deze cursus leert u deskundig het klimmateriaal in Alkmaar en omgeving te inspecteren. Naast de cursus ladders en te trappen kunt u bij STE nog vele andere cursussen en opleidingen volgen op het gebied van steigerbouw werkzaamheden en alles wat daar bij komt kijken.STE is een familiebedrijf dat zich al sinds 1991 bezig houdt met veiligheid tijdens werken op hoogte. Bij alle cursussen en opleiding die u behaald bij STE ontvangt u een vakbekwaamheids(branche)certificaat, dit certificaat bewijst dat u of uw medewerker voldoet aan de eisen volgens de richtlijn steigers.

Inhoud van de cursus ladders en trappen

De opleiding Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering, is de opleiding die wij speciaal aanbieden in Alkmaar en omgeving als cursus voor ladders en trappen. Deze cursus ladders en trappen is speciaal ontwikkeld voor het deskundig inspecteren van klimmateriaal op veiligheid en kwaliteit voor hercertificering. Werken op hoogte moet immers op een veilige wijze gebeuren. Tijdens de cursus ladders en trappen die wij geven in Alkmaar en omgeving komen de volgende onderdelen aan bod:

  • herkennen en benoemen van de bij draagbaar klimmaterieel gebruikte onderdelen;
  • herkennen en benoemen van diverse types en uitvoeringen van draagbaar klimmaterieel en hun specifieke toepassingen;
  • de relevante regelgeving voor draagbaar klimmaterieel;
  • de juridische aspecten van de aansprakelijkheid;
  • correct gebruiken van draagbaar klimmaterieel en gebreken herkennen door verkeerd gebruik;

Maar ook het inspecteren van draagbaar klimmaterieel aan de hand van de geldende en gepubliceerde normen en voorschriften, het schriftelijk inspecteren op basis van de door de Waarborgcommissie goedgekeurde inspectielijst en het adviseren over eventuele corrigerende maatregelen.

Cursus ladders en trappen bekroond met officieel vakbekwaamheidscertificaat

Als u de cursus ladders en trappen bij ons volgt in de buurt van Alkmaar krijgt u een officieel vakbekwaamheidscertificaat. Het examen wordt afgenomen door IQC, een onafhankelijk examenbureau onder toezicht van Det Norske Veritas Certification B.V. Benieuwd wat de toelatingseisen zijn? Of benieuwd naar de kosten? STE helpt u graag.

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus ladders en trappen | Alkmaar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

 

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2023 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM