Cursus ladders en trappen voor goede controle? STE biedt deze aan
Cursus ladders en trappen

Cursus ladders en trappen volgen voor goede controle bij steigerbouw? STE biedt u deze cursus aan

Cursus volgen om ladders en trappen te kunnen controleren die ingezet worden door steigerbouwers? Bent u een steigerbouwer en wilt u uw expertise en kennis uitbreiden? Voor verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals de cursus voor ladders en trappen bent u bij STE, Scaffolding Training Europe aan het juiste adres. STE, Scaffolding Training Europe is al sinds 1991 actief in het verzorgen van verschillende trainingen voor steigerbouwers. Werken op hoogte speelt zich af op spectaculaire plekken als industriële installaties, bouwprojecten en boorplatforms. Wilt u de kans op gevaar voorkomen? Benieuwd aan welke eisen de benodigde materialen aan moeten voldoen? Plan dan een cursus voor ladders en trappen in bij STE. Graag leren wij uw medewerkers veilig werken op hoogte en het juist gebruiken van arbeidsmiddelen. Zo doet u aan optimale risicobeheersing en voldoet aan de meest actuele wettelijke eisen en de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’. Ook hieraan voldoen? Bespreek dan wanneer de cursus voor ladders en trappen gegeven kan worden.

Voorkom ernstige ongelukken en volg de opleiding: Inspectie Draagbaar Klimmaterieel Ladders en Trappen

Ook een cursus volgen voor het inspecteren van ladders en trappen? Kies dan voor de opleiding: Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering. Deze cursus ladders en trappen is speciaal ontwikkeld voor het deskundig inspecteren van klimmateriaal op veiligheid en kwaliteit voor hercertificering. Werken op hoogte moet op een veilige wijze gebeuren. Met de cursus ladders en trappen bent u verzekerd van:

  • Juiste controle
  • Inspectie
  • Werken volgens de geldende voorschriften
  • Werken met de juiste materialen
  • Bouwen volgens de voorgeschreven constructie

Jaarlijks gebeuren honderden ernstige ongelukken in de directe werkomgeving van de steigerbouwer, waarvan 10 tot 30 met dodelijke afloop. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor de cursus ladders en trappen.

Met de cursus ladders en trappen leert u hoe deze goed gecontroleerd moeten worden

Bij het gebruiken van ladders en trappen is het belangrijk dat deze goed gecontroleerd worden. Met de cursus ladders en trappen leert u hoe deze gecontroleerd moeten worden. De opleiding 'Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering' leert hiervoor aangewezen medewerkers draagbaar klimmaterieel deskundig te beoordelen op kwaliteit en veiligheid, zowel voor de eigen organisatie als namens derden. Ook de cursus ladders en trappen volgen? Maak dan een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze

Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus ladders en trappen

Copyright © Scaffolding Training Europe 2021 | All rights reserved
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring| Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM