Zoeken

Cursus ladders en trappen voor goede controle? STE biedt deze aan
Cursus ladders en trappen

Cursus ladders en trappen volgen voor goede controle bij steigerbouw? STE biedt u deze cursus aan

Cursus volgen om ladders en trappen te kunnen controleren die ingezet worden door steigerbouwers? Bent u een steigerbouwer en wilt u uw expertise en kennis uitbreiden? Voor verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals de cursus voor ladders en trappen bent u bij STE, Scaffolding Training Europe aan het juiste adres. STE, Scaffolding Training Europe is al sinds 1991 actief in het verzorgen van verschillende trainingen voor steigerbouwers. Werken op hoogte speelt zich af op spectaculaire plekken als industriële installaties, bouwprojecten en boorplatforms. Wilt u de kans op gevaar voorkomen? Benieuwd aan welke eisen de benodigde materialen aan moeten voldoen? Plan dan een cursus voor ladders en trappen in bij STE. Graag leren wij uw medewerkers veilig werken op hoogte en het juist gebruiken van arbeidsmiddelen. Zo doet u aan optimale risicobeheersing en voldoet aan de meest actuele wettelijke eisen en de belangrijke ‘Richtlijn Steigers’. Ook hieraan voldoen? Bespreek dan wanneer de cursus voor ladders en trappen gegeven kan worden.

Voorkom ernstige ongelukken en volg de opleiding: Inspectie Draagbaar Klimmaterieel Ladders en Trappen

Ook een cursus volgen voor het inspecteren van ladders en trappen? Kies dan voor de opleiding: Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering. Deze cursus ladders en trappen is speciaal ontwikkeld voor het deskundig inspecteren van klimmateriaal op veiligheid en kwaliteit voor hercertificering. Werken op hoogte moet op een veilige wijze gebeuren. Met de cursus ladders en trappen bent u verzekerd van:

  • Juiste controle
  • Inspectie
  • Werken volgens de geldende voorschriften
  • Werken met de juiste materialen
  • Bouwen volgens de voorgeschreven constructie

Jaarlijks gebeuren honderden ernstige ongelukken in de directe werkomgeving van de steigerbouwer, waarvan 10 tot 30 met dodelijke afloop. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor de cursus ladders en trappen.

Met de cursus ladders en trappen leert u hoe deze goed gecontroleerd moeten worden

Bij het gebruiken van ladders en trappen is het belangrijk dat deze goed gecontroleerd worden. Met de cursus ladders en trappen leert u hoe deze gecontroleerd moeten worden. De opleiding 'Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; Ladders en Trappen, hercertificering' leert hiervoor aangewezen medewerkers draagbaar klimmaterieel deskundig te beoordelen op kwaliteit en veiligheid, zowel voor de eigen organisatie als namens derden. Ook de cursus ladders en trappen volgen? Maak dan een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Stel uw vraag

Cursus ladders en trappen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Covid NL

UPDATE CORONA-VIRUS

De aangescherpte COVID-19 regels hebben geen invloed op onze werkzaamheden. Met de reeds genomen maatregelen mogen wij onze praktijkgerichte trainingen voortzetten.

Zie hiervoor: 

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Artikel 6.10 Verrichting onderwijsactiviteiten van 16 december 2020 tot nader order.

 

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe
STE-Vacatures
STE-Vacatures
Tekst - Vacaturehighlights [NL]
News

STE summer sale!

STE biedt in de maanden Juli en Augustus trainingen met zomerse korting! 


-    Monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 3 dagen training +1 dag examen. Voor meer informatie klik hier.
-    1e monteur incl. kosten certificaat en SVWOH voor maar €899,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.
-    Steigerinspecteur certificaat incl. kosten SVWOH voor maar €999,- ex btw. Deze bestaat uit 4 dagen training incl. 2,5 uur examen. Voor meer informatie klik hier.


Ook voor ZZP’ers heeft STE een actie. Namelijk de mogelijkheid om een steigerbouw training in het weekend of tijdens de vakantie te volgen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op! 

Gebruik de code 'summer sale' tijdens je aanmelding.

Scaffolding Training Europe logo
Scaffolding Training Europe

Copyright © 2022 Scaffolding Training Europe | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM